Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beauty dolly

moj facet ma komplaks...

Polecane posty

Gość beauty dolly

a ja mam tego dosc... nie wiem jak mu przetlumaczyc ze nie ma powodu do zalamki.... chodzi o zbyt szybki wytrysk...

beauty dolly-- młodzi tak mają lecz naucz go aby szbciej doprowadzał Cię do orgazmu.Przecież możesz powiedzieć jak chcesz to osiągac.Opanuje to w swoim zakresie i nie będzie miał stresów:)

Gość beauty dolly
tzn on doprowadza mnie do orgazmu lechtaczkowego przed stosunkiem, bo pochwowego nie potrafie osiagac.... i ciagle narzeka ze to przez niego ze on za szybko dochodzi a to nieprawda....

beauty dolly==" pociesz sie" że i mężatki tak mają.Część kobiet nie może mieć orgazm przez stosunek i mają tak jak TY.Wieec w czym problem?

Gość beauty dolly
problem w tym ze mam dosc narzekania mojego faceta na to.... bo ja nie narzekam...juz sie pogodzilam z tym ze moge miec tylko lechtaczkowy orgazm i dobrze mi z tym i wcale wiecej nie oczekuje....

beauty dolly-- jesteście chyba bardzo młodymi ludżmi jak takie zachowanie ma twój luby

Gość beauty dolly
a co to za roznica czy mlodzi czy starzy. jestesmy po 20-ce. mamy problem i pisze aby dostac rade....

jestem w tej samej sytuacji beauty dolly. I też nie wiem jak mu przemówić do rozsądku, a go ciągle męska duma boli.

Gość beauty dolly
no wlasnie...jego ego.... chcialabym po wszystkim widziec go zadowolonego, dumnego z sibie a nie takiego zrozzpaczonego, ze "znowu za szybko..."

Gość beauty dolly
powiedzialam mu ostatnio ze mam wrazenie ze jest mu strasznie zle ze mna jak sie tak zachowuje....

ja mojego zasypuje komplementami (bez przesady żeby nie pomyślał ze robię to z litosci) i komplementuje go podczas stosunku, nie po. I przede wszystkim zawsze szczerze.

Gość pikuć
ja tez kiedyś miałem komplax

Gość beauty dolly
kompleks

Gość beauty dolly
tez mu mowie komplementy... ale to nie pomaga, bo on twierdzi ze mowie to tylko dlatego zeby sie nie przejmowal... a mi naprwde jest z nim dobrze i nie mam na co narzekac pod wzgledem seksu...

Gość pikuć
a może cie po prostu nie kocha i tylko udaje ten szybki orgazm?

Gość beauty dolly
nie, on ciagle liczy na to ze bede miala pochwowy... i obwinia siebie o to ze go nie mam bo "za krotko"

Gość beauty dolly
raczej kocha tak bardzo ze odbiera sobie przyjemnosc z seksu....:(

Wiesz, zrob mu recznie przed seksem az dojdzie, potem odczekajcie nieco, niech on sie skupi na tobie - seks powinien byc dluzszy, a i ty bardziej rozpalona.

ehhh bo faceci z dziwnej gliny są ulepieni. Naprawdę nie wiem co poradzić. Ja sobie mówię, że moja wierność, zaangażowanie i miłość na przestrzeni czasu mu udowodnia, ze nie ma na co narzekać.

Gość pikuć
kurde, jak bym miał łechtaczkę to tez bym chciał mieć łechtaczkowy ale nie mam :( ... a baby to i pochwowy i łechtaczkowy i analny i wielokrotny- żyć nie umierać

Gość beauty dolly
pikuć a wlasnie tylko lechtaczkowy mam... a to jest podobno jak 1/2orgazmu.... ale nie narzekam....

Gość beauty dolly
nie wiem co robic... rozmawiam z nim i niby wszystko jest ok.... a po seksie znow smutna mina i dol bo chcialby dluzej bo moze tym razem bym doszla.....

Gość pikuć
są jakieś piguły na spowolnienie organizmu, jak mu bardzo na tobie zależy niech idzie na poradę do seksuologa

Gość beauty dolly
ale to jest glupie uzywal pare razy prezerwatyw przedluzajacych stosunek. to mu zabranilam wiecej to robic bo to bez sensu. dla mnie nie jest za krotko.jest normalnie, w sam raz. tym bardziej ze nie mam orgazmu pochwowego... jak jest za dlugo to sie mecze i mnie boli.

Gość beauty dolly
to nie jest problem typu: moj facet za szybko dochodzi. tylko: moj facet mysli ze za szybko dochodzi... to jest w jego psychice.... nie wiem skad sie wzielo to.... raz mowil ze kolega jakis mu sie zwierzal ze on to cala noc potrafi po pare razy i moze to mu tak weszlo na ambicje.... ze tamten moze a on nie....

Gość beauty dolly
ach ci faceci....;)

Gość sherry ann
...nie przejmuj sie :) nawet faceci ok 40. maja podobne kompleksy :)

Gość Często zmieniam nick
A postaw się na miejscu faceta.... Powiedzmy dochodzi tylko jak robisz mu loda... Jak byś się czuła? Tu nie chodzi o udowadnianie męskości (jak tłumaczą sobie to kobiety), tylko o dawanie przyjemności... Facet Twój problem bierze na siebie, bo to Ty masz problem, jaki? A taki że pogodziłaś się z tym że "pochwowego" nie będziesz miała. Normalną sprawą jest że jego to boli, pewnie dlatego że Cie kocha.... Zamiast szukac rozwiązania problemu, to sie z nim godzisz... Pytanie zasadnicze - z jakiego powodu tego orgazmu nie potrafisz osiągnąc? Może to On ma rację? Ale największą głupotą kobiet jest udawanie orgazmu, zamiast rozwiązywanie problemu- Twój plus że przynajmniej tego nie robisz. (Trochę już pózno więc poczytam jutro)