Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Me Onee

CO TO JEST?!

Polecane posty

Gość Me Onee

Mam często tak, że każde dotknięcie mnie drażni. Dotyk bluzy, zamka w bluzie, drażni mnie kiedy dotykam klawisze na klawiaturze. Drażni mnie trzymanie myszki od kompa. Albo kiedy leżę na poduszce, niby wygodnej, ale... jest mi niewygodnie. Każdy jeden, jakikolwiek dotyk niesamowicie mnie drażni, boli, jest niekomfortowy. O co chodzi? Jest to jakaś choroba? Jakaś cecha organizmu, czy co innego? Te uczucie jest strasznie denerwujące, bo nie mogę sobie nigdzie znaleźć miejsca. :/

Gość gwoli wyjasnienia...
pewnie jakas nadwrazliwosc skory. idz albo do dermatologa albo do neurologa. na pewno ktorys ci pomoze

a może jakieś uczulenie? np na środek piorący/czyszczący bo przecież naga nie chodzisz non stop.

Gość Me Onee
ale skąd to się może brać? ja nie mam tego na co dzień, raz na jakiś czas mi się coś takiego zdarza. nawet nie umiem tego określić, opisać słowami, tak jest to frustrujące odczucie. tym bardziej nie potrafiłabym tego wyjaśnić lekarzowi.

Gość Me Onee
a może jakieś uczulenie? np na środek piorący/czyszczący bo przecież naga nie chodzisz non stop. - też o tym myślałam. ale skąd wtedy te niewygody, kiedy opieram głowę na poduszkę?