Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasoulaki

TEPOTA!

Polecane posty

Gość fasoulaki

Wiec zaczne po pierwsze z jakiej racji babci 70 latka ma decydowac czy chce bede miala in vitro czy nie z jakiej racji ktos.... ma zdecydowac o moim zyciu? Niejestem katoliczka a mieszkam w Polsce z jakiej racji mam robic tak jak ktooooosssssssssssssss chce??? nie ja sama?????????????????????????

Gość to wszystko zależy...
Bóg dał człowiekowi rozum i talenty, żeby z nich korzystał. Człowiek więc skorzystał i wymyślił in vitro. Także naprawdę nie rozumiem dlaczego taki zabieg miałby być nielegalny, a dla katolików grzechem.

Gość fasoulaki
no wlasnie w tym cala rzecz! W Polsce jest wszystko zabronione tego niemozesz czy tego wlasnie mohery i babcie decyduja o naszym zyciu!!!! W innych krajach in vitro jest refundowane usunac ciaze a w Pl kobiecie z zgrozeniem zycia przy nastepnej ciazy odmowiono podwiazania jajowodo kurwa no smiechu warte!!!

Gość slabe argumenty
"Bóg dał człowiekowi rozum i talenty, żeby z nich korzystał. Człowiek więc skorzystał i wymyślił in vitro" Bóg dał człowiekowi rozum i ten wymyślił również broń palną i narkotyki słabo u Ciebie z wnioskowaniem Jesli chodzi o in vitro, nie mam nic przeciwko, ale nie chce zeby było refundowane

Gość to wszystko zależy...
No wymyślił broń palną i milion różnych innych rzeczy. Ale broń palna chyba tylko szkodzi, nieprawdaż? A in vitro pomaga i uszczęśliwia ludzi, którzy pragną dziecka. A poza tym jeśli masz pozwolenie, możesz mieć i broń. To czemu z in vitro ma być inaczej?