Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialonaziaba

możliwe że zacznę rodzić? boję się, jestem sama...

Polecane posty

Gość sialonaziaba

słyszałam że objawy zaczynającego się porodu to m.in biegunka. ja właśnie od rana do kibelka fruwam co chwila, fakt że rano zjadłam kilka suszonych śliwek, ale żeby aż tak? poza tym jestem jakaś taka ociężała, obolała, zmęczona, śpiąca...ciągle tylko bym leżała... miałam takie gorsze dni wcześniej ale nie do tego stopnia, normalnie dzisiaj nie miałam siły nawet wyjść na dwór. jestem sama w domu boję się przez tą biegunkę że może odejdą mi wody i się zacznie... czy to możliwe?

Gość dvxgafbe
Sama biegunka nie jest wyznacznikiem rozpoczynającego się bólu. Tym bardziej, ze jadłaś suszone śliwki :)

Gość sialonaziaba
początek 38 tygodnia.

Gość mama_malca
z porodem to nigdy nie wiadomo ale biegunka może pojawić się nawet 2 tygodnie przed więc głowa do góry!!!

Gość gryczka
Biegunka może, ale ni musi oznaczać rozpoczynającego się porodu. Czekaj spokojnie co się będzie działo. Poród zaczyna się wtedy, kiedy zaczniesz mieć regularne skurcze. Wody nie powinny jeszcze wtedy odejść. Jeśli gwałtownie odejdą, to niezależnie od tego czy są skurcze czy nie - powinno się jechac pilnie do szpitala.