Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleston wella

jest tu jakas fryzjerka ? koleston farba

Polecane posty

Gość koleston wella

chce zafarbowac wlosy koleston ciemny braz do tego jest zalecana emulsja 6% tylko moje pytanie czy uzyc farby i emulsji tak jak w color touch 1:2 czyli np wezmne koleston farbe 30ml i 60 ml emulsji ? hlep :)

Gość fiekafski
e ja tylko facetow szczyge

Gość koleston wella
up :P

Gość kozibonk
nie, 1:1

Gość koleston wella
serio 1:1 ? czy sobie ktos jaja robi :)

Gość kozibonk
powaznie, 1:1 ....... jezeli robisz jasny blond to wtedy koleston jest 1:2 ,ale wszystkie cimne kolory sa 1:1...tez sobie robie sama w domu kolestonem ;-)

Gość koleston wella
aha dzieki :) a powiedz tez ladne sa wlosy po kolestonie jak po color touch ? takie lsniace ?:P

Gość koleston wella
ahh i tez uzywasz tej wody (emulsji ) 6%? pytam bo nie chce by mi cos wyszlo brzydkiego na glowie :P:D

Gość kozibonk
nie uzywalam nigdy color touch ,a czy czasem color touch to nie jest ta farba taka ''zmywlana''? ja mam wlosy naturlanie lsniace, a kolor taki miodowy blond/jasny braz (7/7 albo 7/07 juz nie pamietam) ,ale moja koelzanka jesr fryzjerka i mow ze to sa najlepsze farby i nie da sie nimi spieprzyc koloru. ja jestem zadowolona. jakbys kupila jeszcze katalog z probkami wlsoow to tam jest taka '''miksturka' zeby przywrocic kolor wlosow jezeli splowieje,ale jeszcze jej nie probowalam....

Gość kozibonk
w sumie to uzywalam wszystkich 6,9,12 (mialam rozne kolory)...... teraz uzywam tylko 6 bo mocniejszej nie trzeba... z tego co czytalam to jedynioe rude niby wygladaja bardzo nienaturalnie,ale ja na rudo sie nie farbuje wiec mi to wisi.

Gość koleston wella
tak tak, color touch to taka zmywalna ale u kolezanki dlugo sie utrzymuje :) i super wlosy ma naprawde lsniace :) ok dzieki ci za odpowiedz :) kupie i zaryzykuje bo raz mialam u fryzjera nia farbowane a efekt byl super , lsnace wlosy nie zniszczone :)

Gość kozibonk
to mnie zaintrygowalas...............moze sobie sprobuje ten color touch,ale tam chyba jest inna emulsja, czy tez mozna uzyc 6?

Gość koleston wella
tak tam jest inna emulsja ale mojej kolezance naprawde ladnie sie trzyma , choc niby ma 24 zmycia a lsnaaace :D najlepiej stosowac do ciemnych wlosow 4% (1,9%) nie jest tak dobra jak 4%-lepiej i dluzej trzyma kolor ;) rowniez do jasnych kolorow jest 12 i 9 % aa i uzywa sie 1:2 ;)

Gość kozibonk
dzieki. no to zycze milego farbowania ;-)

Gość koleston wella
moja koleznka tylko color touchem farbuje ale ja musze moj kolor zafarbowac farba wiec wybralam koleston , a pozniej tylko bede colorem touchem robic ;) kolezanka mowila rowniez ze bardzo wydajna jest ta farba ze starcza jej na 2-3 razy :) ma wlosy do ramion ale spokojnie niby na 2 razy jest wystarczajaca :)

Gość koleston wella
nie ma za co tez ci dzieki :)