Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniMOJAA

CO MYSLICIE O TEJ SUKIENCE?

Polecane posty

Gość kozibonk
dziwkarska ,gdyby byla dluzsza to calkiem fajna......

Gość miniMOJAA
oj tam dziwkarska zaraz. bo na takiej modelce to wiadomo ze dziwkarsko wyglada ;)

Gość troche
tandetna

ta kobieta mnie przeraża :) kiecka może być ale faktycznie mogłaby być trochę dłuższa ;)

Gość yhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mnie się ta pierwsza bardziej podoba.

Gość miniMOJAA
no najwyzej sobie so krawcowej zaniose dopasowac bo chudzina jestem ;) a np w takiej sukience ( tej czarnej) mozn isc na wesele ?

Jesli jestes chudzina, to moze zrezygnuj z koloru czarnego? Poszukaj czegos kolorowego z falbankami, zakrywajace chude ramiona i chudy dekolt - wiem co mowie, na studniowke ubralam sie wlasnie w taka kusa obcisla sukienczyne i wygladalam chudo, biednie, tak zwyczajnie. Chude osoby powinny szukac czegos, co je powiekszy i rozjasni.

zmieniam zdanie - żadna z nich mi nie pasuje na studniówkę. ja bym założyła jakąś "spokojniejszą" czyli bardziej zakrytą i subtelniejszą... ale może się nie znam, może czasy i moda w tym zakresie się zmieniła... ;)

Gość Mi się bardziej podoba
sukienka nr 1 - ale za krótka rzeczywiscie... A w czym na studniówkę to nie wiem, nie znam nowych trendów studniówkowych :P Ta czarna jakaś taka nijaka, chociaż jakby dodatki do niej jakieś fajne dać... Swoją droga - ta blond lampucera w co trzeciej aukcji allegro to jest porażka :o coś czuję że jakbym ja zobaczyła nieumalowaną i nieuczesaną to bym padła na zawał :D

Gość asdadasfbab
a dlaczego akurat satyna? fuj druga jest okropna, pierwsza ujdzie ale za duży dekolt

Gość miniMOJAA
chyba dobrze :) mialam podobna rok temu na weselu tylko ze dluzszsa i zlota tylko ze sie zniszczyla :( ale chyba juz wiem ze wezme te fioletowa :)

Gość miniMOJAA
Nick Niani- nie no dekolt mam ale obawiam sie ze ogolnie bedzie troche za luzna tu i ówdzie

Gość miniMOJAA
a jakiejs rozkloszowanej nie chcem bo dosyc niska jestem.

Gość ...ot...co....
sukienka jest bardzo ladna, problem w tym, ze na tej "moelce" wszystkie ubrania wygladaja na pierwszy rzut oka na tandetne i dziwkarskie :O

a mi się szara najbardziej podoba, ale ta baba może wystraszyć:) uwielbiam sukienki demaskujące wszystkie nieforemności, w których 90% kobiet wyglądałoby gorzej niż kartofle:)

Gość asdadasfbab
nieee, ta 2 jest naprawdę brzydka jak dla mnie.. to gówienko po środku jest tandetne. to już lepiej weź tą pierwszą.

Gość asdadasfbab
dyrektore - grubasek? ja mam dobrą figurę, tylko po prostu nie są w moim stylu. ale jeśli miałabym wybrać, wybrałabym numer 1, która jak widać na grubszej dziewczynie wyglądałaby gorzej niż numer 2.. nie wkładajcie wszystkich do jednego worka, luuudzie.

Gość ta pierwsza na pewno
nie jest zbyt odpowiednia na studniówkę.. ale ta fioletowa, całkiem całkiem ;)

Gość miniMOJAA
ale chyba zdecyduje sie na ta fioletowa :)