Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka1234

Niby fajnie, a jednak niefajnie

Polecane posty

Gość Olenka1234

Chcialam sie wam wyzalic, bo zlapalam dola, a jeszcze kilka dni temu bylam cala w skowronkach. Jak zwykle znowu mnie poznioslo! Otoz tydzien temu poznalam na portalu randkowym faceta. Co prawda on probowal sie skonaktowac ze mna juz 3 miesiace temu, ale nie mialam wtedy mozliwosci odpisywania, wiec na tym sie skonczylo. Kilka dni temu postanowilam wykupic abonament i odezwalam sie do niego. Fajnie nam sie gadalo i mielismy duzo wspolnych tematow, wiec zaproponowal spotkanie, ktore odbylo sie w miniony weekend. Czas minal nam bardzo szybko. Facet okazal sie byc kulturalny, rozmowny i przystojny. Po spotkaniu napisal, ze bylo bardzo milo. Wyznal, ze jestem osoba w jego typie i chcialby mnie lepiej poznac i dowiedziec sie co sadze na wiele tematow. Uznalam wiec, ze jest mna zainteresowany. W dalszych rozmowach na gg wspominal, ze chcialby mnie zaprosic do swojego domu, pokazac jak mieszka, ugotowac mi cos (mieszka z rodzicami, wiec nie zabrzmialo to dla mnie jak propozycja seksu). Pojawil sie tez temat sylwestra, co do ktorego zasugerowal, ze mialby dla mnie jakas fajna propozycje. Jednoczesnie nadmienil, ze nie chce sie z niczym spieszyc (chodzilo o seks), bo najpierw chce mnie dobrze poznac. Niby fajnie, ale jak na razie nie mamy terminu nastepnej randki. Gdy w zartach o tym wspomnialam, napisal ze w ten weekend ma zjazd i do tego poprawke z jednego przedmiotu, wiec musi sie uczyc. Rozumiem to i nawet nie probuje napierac na spotkanie przed egzaminem, ale przeciez zajecia nie trwaja do 20 tylko z tego co mi powiedzial do 17, wiec mialby jeszcze czas, zeby sie ze mna spotkac. Nie wiem, moze przesadzam, ale zawsze wpajano mi zasade, ze jesli facetowi zalezy na dziewczynie, to zawsze znajdzie czas...Jako ze jestem pesymistka do glowy przychodzi mi tylko jedno rozwiazanie - umowil sie z inna. Co jednak najbardziej mnie zdolowalo i wkurzylo to fakt, ze uzupelnil swoj opis w profilu randkowym, a co gorsze wszystko wskazuje na to, ze wykupil abonament, zeby moc pisac wiadomosci. Zauwazylam to dzisiaj. Wczesniej (jak do niego napisalam) nie mial zadnego opisu i widniala informacja, ze nie moze odpisywac na wiadomosci. Czy to znaczy, ze pomimo tego co pisze nie zrobilam na nim wielkiego wrazenia i postanowil szukac dalej? Mam ochote napisac mu, ze bylam dzis na jego profilu i zauwazylam, ze ewoluuje. Ciekawa jestem co by odpowiedzial. Jak myslicie, czy jest sens o to pytac? Czy wszyscy faceci nie potrafia skupic sie na jednej dziewczynie, tylko kreca z kilkoma naraz czy to tylko na necie sie takie rzeczy zdarzaja? Mam ochote strzelic focha i napisac mu, ze nie da sie lepiej poznac dziewczyny, jesli kreci sie z kilkoma naraz.

Gość bgrebg
o ja pierdole toz to cham ze wsi zwykły a ty taka naiwna:P

Gość wppwpwlallala
a jaki to portal

Gość Olenka1234
Niewazne jaki portal.

Gość Daniello22
Ja bym sie tak nie przejmowal. Koles ma prawo gadac z innymi laskami i je poznawac. Przeciez nie jestescie jeszcze para. Ty tez umawiaj sie z kilkoma!