Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Fanny =

Ciagle zauroczenia, czy to minie????

Polecane posty

Mam 21 lat (jestem jeszcze gowniara). W zwiazku jestem od ponad 2 lat z partnerem w tym samym wieku co ja. Tak w skrocie: uklada nam sie wspaniale. Mimo to, w ciagu tych 2 lat, zauroczylam sie w 2 innych osobach (nie na raz oczywiscie)... Nic wiekszego sie nie stalo, probowalam unikac z nimi kontaktu, ale zauroczenie i chemia byly... Uwazam, ze to w pewnym sensie zdrada emocjonalna... Nie chce oczywiscie zeby tak bylo, nie szukam na sily innych "wrazen", ale nie moge sie przeciez odizolowac od wszytskich samcow wokol mnie... Zastanawia mnie to, czy potrzeba stalego zwiazku i zaangazowania przyjdzie z wiekiem i dojrzaloscia emocjonalna? Czy moze niektorzy tak maja, ze nie potrafia sie zwiazac na dluzej? Mam wrazenie, ze powodem mojego zainteresowania innymi mezczynzmami, jest brak doswiadczenia.... W koncu to moj pierwszy powazny zwiazek, wiec wiele w zyciu nie zdazylam przezyc. Dlatego ciagnie mnie do innych doswiadczen (nie mowie tu o seksie zeby bylo jasne, to nie jest az takie wazne). Ktos sie wypowie? Podzieli swoimi doswiadczeniami/ obserwacjami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować