Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaklukle

panicznie boje sie wojny...

Polecane posty

Gość klaklukle

jw.. a wy?

Gość mgr Eulalia Gamoń
na wojnie nie jest żle , na wojnie jest spokojnie, czasami coś pierdolnie i znowu jest spokojnie

Gość będzie wojna
lewactwo nie rozumie zagrożenia jakim jest fundamentalizm islamski, nie rozumieją że to trzeba zniszczyć teraz!, już! z Hitlerem też tak było! głupi zachód nic nie rozumiał! ten cały Afganistan skończy się III wojną światową! zobaczycie! tych talibów to trzeba bombami atomowymi rozpierdolić ale lewactwo tego nie rozumie i nie pozwoli na to! rozlezie się ta zaraza po świecie i będzie III wojna!

Gość kocichrupek24
No i trzeba zamknąć Cyganów w obozach pracy i napaść na Słowację i zabrać im kobiety i metale szlachetne!

Spokój. Unia Europejska ma 500 milionów obywateli, z czego Muzułmanie to tylko około 20 milionów. Czyli 1 na 25. Czyli 4% ogółu. I żadnej wojny nie będzie w najbliższym czasie. Przynajmniej nie w Europie.

Gość kocichrupek24
No to chujnia;( po co ja ten plecak spakowałem i wygrzebałem broń po dziadku ze słomy:(

Gość gość
"żadnej wojny nie będzie" 5 lat później... boję się ;(

Gość gość
ja j***e kolejny temat-spam o islamie ... :o Pozdrawiam z z bajecznego Dubaju :D

Gość gość
trzeba sie ODJ***C od islamu gdzies na koncu świata i od ich porządków - bo to ich kraje i ich porządki, a nie urządzać coraz to nowe krucjaty, a to pwko irakowi, a to afganistanowi, a to libii, a to syrii etc itd. wara! a skoro wpuszczono islam do europy, dano im zasiłki i rozmnożono, a to co teraz im sie oferuje to pedalstwo, feminizm, dżenderactwa i aborcję to ja sie nie dziwie że oni się buntują !

Gość gość
gość dziś Całkowicie się zgadzam z tym postem. Jednak nie wierze, że we Francji zaatakowali muzułmanie - widac było ze dokonali tego wyrafinowani mordercy, profesjonaliści.