Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina776967967976967

ILE MAM SCHUDNĄĆ? ZDJECIA

Polecane posty

czy 5kg wystarczy zebym wygladala ok?? Przepraszam za siniaki na nogach i te zamazania, ale chyba widac ciiało dokladnie. Prosze o opinie ile wedlug was powinnam schudnac i czy wogole powinnam sie odchudzac?? Od pewnego czasu ćwiczyłam i troche lepiej cialo wyglada, ale przestałam, mam zamiar zaczac znowu + dieta. Co myslicie? Zdjecia : http://img269.imageshack.us/img269/8937/tdhdhtjhftjft.jpg http://img199.imageshack.us/img199/240/tyuytuytu.jpg

Gość dobrze wyglądasz
a ponieważ dostałaś komplement to podziękuj i na drugi raz poproś o komplement a nie czarujesz.

Gość heh masz az tak brzydka
bielizne? wygladasz ok jak normalna kobieta

Gość real shopaholic
Hm, moim zdaniem schudnięcie niewiele tu pomoże, bo jestes po prostu nieproporcjonalna :( Masz troszkę odstający brzuszek i krągłe biodra, za to bardzo mały biust..

Gość Indra87
Wcale gruba nie jestes, brzuch masz ladny, tylko w tych majtkach ci sie robia male boczki, moze zmien bielizne? ALe jesli idziesz na diete itp, to mysle, ze 5kg wystarczy w zupelnosci.

Gość Amina222
Mam identyczna figure i tez chce schudnąc ze 3 kg chociaz teraz tez niby jest ok. powiedz ile masz wzrostu i ile wazysz autorko?

ale ja zle sie czuje z ta waga i widze grubasa. zreszta nogi nie sa szczuple tylko takie 2 kloce i boczki do tego, bielizne tutaj mam byle jaka . Jestem mloda, duzo dziewczyn jest takich szczuplutkich, a ja :O myslicie ze jestem gruszką?

ok. 168 a z waga to roznie 57-60kg . Chciałabym być szczupła, eh:(

Gość Indra87
grubasa chyba nie widzialas! ladna masz figure i normalne nogi.

Gość lastrykoromantiko
góra jest ok, ale dół nie bardzo. na twoim miejscu popracowałabym nad nogami w szczególności i to nie żadną dietą, tylko ćwiczeniami. Na necie pełno jest ćwiczeń na noi więc bier się babo do roboty a nie płaszczysz dupę przed kompem :p

Gość Amina222
No widziesz dobrze mówiłam ze identyczna figura bo nawet wzrost ten sam 168cm, ja waga 57kg. chce zejsc do 55

no dobrze moze przesadzilam , nie grubasa tylko troche grubsza osobe, bo co by powiedzialy osoby z nadwaga? Wlasnie mam stepper, moglabym biegac tak jak wczesniej i jakies 15minut cwiczen na nogi. Brzuch tez nie jest najlepszy, bo mam boczki , tutaj moze ich az tak nie widac, ale sa i to duze przez to brzuch wyglada brzydko.. chyba jednak schudne z 3kg i pocwicze, zdrowo bez efektu jojo. 3 tygodnie wystarcza chyba na 3kg. dziekuje za komplementy :)

Gość eeeaeae
majac 168 wzrostu by naprawde dobrze wygladac powinnac wazyc maximum 50 kg a najlepiej bedzie jesli bedziesz wazyla 45kg. powodzenia

wedlug was jestem gruszka? Mam szczuple ramiona, dosc maly biust i duze biodra, nogi .. ?

czyli mam schudnac ok.15 kg?? O matko :O

Gość Amina222
eaeaee porypało cię chyba:O 45kg to dla osoby ponizej 160 wzrostu autorko nie słuchaj, 2-3 kg i bedzie dobrze:) ja tez spróbuje ze 2 kg

Gość Amina222
tak jestes gruszką, tak jak ja. u mnie to samo, mały biust, szczuple ramiona, chude ręce. za to pupa wieksza i uda:O

Gość eeeaeae
albo ona ma byc chuda albo gruba. im mniej tym lepiej, tylko bez przeady

Wazylam 45 kg jak mialam ok 13 lat.. teraz mam bmi ok 21, a 15 kg to by byla juz chyba spora niedowaga, nie chce zeby mi kosci wystawaly, poprostu chce wygladac zdrowo i zeby bylo za co zlapac, ale wlasnie bez przesady. Narazie sprobuje 3 kg schudnac, chociaz slabo mi takie odchudzanie wychodzi.:o ale 3 tyg moze dam rade.;)

Gość po co jeździć tak daleko?
masz wspaniałe biodra, na pewno faceci szczają za tobą po nogach :)

Gość po co jeździć tak daleko?
"majac 168 wzrostu by naprawde dobrze wygladac powinnac wazyc maximum 50 kg a najlepiej bedzie jesli bedziesz wazyla 45kg. powodzenia" zachłysłam się ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość eeeaeae
wtedy pewnie bylas nizsza. piersi nie masz za duzych wiec nie wiem czy ci sie oplaca 'miec za co zlapac'. chociaz 50kg to raczej bedzie normalna waga. 7-10lg to dasz rade w 2-3 miesiace :) no ale jak postawisz sobie wyzszy cel to mysle ze wiecej uda ci sie schudnac

Gość tertgertertrte
prawda jest taka ze masz budowe gruszki i nic tego nie zmieni. masz maly biust i dosc mocne biodra i nogi. nogi masz grzubej kosci i niestety nie wydaje mi sie zeby cos pomoglo. figure masz ogolnie ok i jestes szczupla ale z nogami niestety nic nie zrobisz, taka juz budowa ciala.

Gość eeeaeae
gruszki sruszki jak wazy tyle ile wazy to oczywiste ze wyglada to grubo :| miliard razy lepiej bedzie jak schudnie

Gość Indra87
Ta od 45 kg cos yeblo w glowe! Ja mam 164cm, 63kg i jakas okropnie gruba nie jestem (choc 5-6kg bym chciala miec mniej) i przy 45 to bym chyba poleciala przy wietrznej pogodzie. jeszcze 55 to sie zgodze, ze pewnie bym wygladala ladnie, ale nie, kurva, 45! A ty, autorko, jak schudniesz samymi cwiczeniami to ci to nie wróci tak latwo jakbys stosowala diete i wrócila potem do nawyków sprzed diety. Ponoc jak sie schudnie przez cwiczenia to potem tylko trzeba raz na tydzien se pocwiczyc, zeby utrzymac wage. A jest mozna normalnie