Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzis dziewczyna

mam problem z chłopakiem

Polecane posty

tak a raczej z moim domem. jesteśmy razem już ponad rok a on praktycznie nie z na mojej mamy i wiem ze z tym jest cos nie tak ale z wielu względów trudno mi cos z tym zrobic.Wiem Ze ta sytuacja ma wpływ na to ,Ze mój nie czuje sie u mnie w domu mile widziany ( tak sądze)skoro nawet go z mamą nie poznałam:(Ja jego rodziców też praktycznie nie znam ale rzadko u niego bywam wiec ma to jakies wytłumaczenie.no ale jak mam go poznac z nią jak po domu ciagle lazi wredny ojciec i babka a ja nie chce zeby wogole na nich patrzył ;p dlatego siedzimy cały czas u nie w pokoju

Gość beauty dolly
to zapros mame na chwile do pokoju

i tak zrobie choc bedzie dziwna atmosfera i juz mam dosć tego domu w którym to mama musi przychodzić do mnie do pokoju bo inaczej się nie da:(ale nikt na to nic nie poradzi

Gość esdrtfyguihjokm
Bo trzeba było od razu, a nie! Wymyślanie, cudowanie. Na samym początku i problem byłby z głowy. Nie cuduj z rodziną i nie szukaj wytłumaczenia. Może kiedyś będziecie brać ślub i co? Znów będziesz wydziwiać?

no tak teraz wiem ze to był bląd ale to był mój pierwszy chłopak i juz za pozno na przemyslenia.zreszta rok temu nie myślałam o tym co bedzie tylko robiłam tak zeby wtedy było ok:(postaram sie jakoś to wszyastko poskładac puki nie jest za pożno

Gość esdrtfyguihjokm
Mój zrobił to samo, mieliśmy wtedy po 18. Zaprosił mnie do domu po 10 miesiącach dopiero i wiesz co? Same problemy z tego wyniknęły. Różnica jest taka, że jesteśmy razem 7 lat, a on nadal nie przejmuje się tym, że nie znam jego rodziców. Heh... Także walcz o dobre relacje, bo to jest ważne.

Gość esdrtfyguihjokm
Właściwie znam, z widzenia. Jednak u nas za późno na ratunek relacji z rodzicami. Raz na pół roku zamienimy ze dwa zdania. Szkoda gadać.

no własnie ja już nie chce się nawet usprawiedliwiać ze tak zrobiłam bo na to składa się wiele czynników i wiem ze nie tak to powinno wygladać ale trudno tak to odkręcić w każdym razie mama nadzieje ze jak R pozna mama to zechce tez zebym ja lepiej poznała jego rodziców bo u nas wogóle to dziwnie wygląda...Nawet nie wiem gdzie pracuja itp :( Ps: twój chłopak zna twoich rodziców??