Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER

Jakie szpilki nosić do wzrostu 170

Polecane posty

Gość ewa ddfeeew
"KOLEZANKA NIZSZA ZAWSZE MECZY SIE PRZY MNIE W SZPILKACH Z 15 CM "ZEBY DO MNIE JAKOŚ WYGLĄDAĆ"" wszystko z tobą w porządku?

Gość efdghnnbfdsdfgh
:D:D:D

DZIEWCZYNY PONIŻEJ 165 KOLESIE PONIZEJ 175 NIE BEDZIECIE MIELI ZALU JESLI KUPIE SOBIE SZPILKI 11 CM MOJ CHLOPAK MI RADZI ZEBYM KUPILA ALE KOLEZANKA MOWI NIE KUPUJ JAK BEDE DO CIEBIE WYGLADAC I NIE WIEM CO MAM ROBIC POWIEDZCIE DZIEWCZYNY 170 CZY NOSICIE SZPILKI 11 CM

Gość elcia pelcia
mozesz nosić wysokie jak chcesz.......... ja też jestem wysoka (166) i noszę bardzo wysokie a moja kumpela ma przeszło 170 i też nosi tylko, ze cięzkawo to wyglada ale co tam.......grunt to lekko i z gracją się poruszać to nie będziesz wygladać zwaliście

SZPILECZKA TO JA TEŻ BĘDĘ NOSIĆ TAKIE NA JAKIE MAM OCHOTĘ :) ZAWSZE NOSIŁAM 9 CM ALE APETYT ROŚNIE W MIARĘ JEDZENIA WIĘC JUTRO KUPUJĘ TE 11 CM :) :p

ELCIA PELCIA ZWALIŚCIE ? :) TO MUSI GRUBA BYĆ JA JESTEM SZCZUPLUTKA I MÓJ FACET NIE MOŻE DOCZEKAĆ SIĘ TYCH 11 CM PRZECUDOWNYCH KOZACZKÓW + MOJA DŻINSOWA MINI :) TAK MYŚLĘ W ZWYKŁYCH KOZAKACH 9 CM ZAJE.... WYGLĄDAM DO TEJ SPÓDNICY A CO DOPIERO W 11 :p ALE PATRZĘ SIĘ TEŻ NA INNYCH ŻEBY ICH W KOMLEKSY NIE WPĘDZIĆ JAK MÓJ BYŁY 175 CM MÓWIŁ NIE NOŚ PROSZĘ INNI BĘDĄ MÓWIĆ CO TAKA LALA WIDZI WE MNIE :p

Gość Czemu używasz
caps locka? Nie wiesz, że to niekulturalnie? Jak masz 17 cm to po co chcesz takie wysokie buty kupować? One są dobre dla kurdupli a nie dla wielkich kobiet. Chyba, że masz zbyt krótkie nogi w stosunku do tułowia/

Gość straszne kompleksy
przez ciebie przemawiają a faceta to już sobie nie wymyślaj, bo musiałby ciota totalna być, żeby takimi sprawami się interesowac i takie bzdety gadać. chyba że jakieś lelum polelum metroseksualista czyli trzecia płeć juz to sobie wyobrażam :O:O

"CZEMU UŻYWASZ" WIESZ ZE NIEPODPISYWANIE SIĘ JEST NIEKULTURALNE? WIEM, ŻE MAM TO SZCZĘŚCIE IDEALNY WZROST I W MIARĘ DOBRZE WYGLĄDAM RÓNIEŻ W PŁASKICH BUTACH ALE TO NIE TO SAMO Z DRUGIEJ STRONY NIE CHCE SPRAWIAC PRZYKROSCI NIZSZYM FACETOM LUB NISŻSZYM GRUBSZYM DZIEWCZYNOM ALE CHŁOPAK TAK MNIE NAMAWIA NA TE KOZAKI ... ALE NIE CHCĘ SPRAWIAĆ PRZYKROŚCI KOLEŻANCE BO MÓWIŁA ŻE BĘDZIE PRZY MNIE JAK POKRAKA WYGLĄDAĆ :( A BARDZO JĄ LUBIĘ

HE HE JAKIE BZDETY :P DLA MOJEGO FACETA TO WAŻNE ŻEBYM ŁĄDNIE WYGLĄDAŁA :):):) dla TWOJEGO NIE ????????? MOŻNA SIE TU TROCHĘ POŚMIAĆ CZEMU MAM MIEĆ KOMPLEKSY PRZY WYMIARACH: 170/50 92/65/88 :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość straszne kompleksy
oj nie przeżywaj tak, najlepiej przy koleżance się trochę przychylisz. chyba facetowi ten widok nie obnizy potencji? wiesz, trudno zadowolić wszystkich a ty masz czułe serduszko. tyel poświęcenia w szukaniu odpowiedzi na nurtujące cię pytania. godne podziwu najszczerszego. ta twoja koleżanka nawet nie wie na jak mądrą i zapobiegliwą osobę pod twoją postacią trafiła. też bym chciała by koleżanka tak się o mnie troszczyła.

A może by tak ...anka spróbowała bytu dwubiegunowego? Byłaby owca cała i wilkowi by stał. Jak wilk z lasu - bucie na nózie. Jak wilk do lasu a koleżanka jak bóg w dom - nózie z buciów. Może i trochę męczące, ale ile to radości przynosić szczęście bliźnim. Będzie ...anka na dłuższą mętę czuła się spełniona w przyjaźni szczerej i w miłości jeszcze szczerszej :)

a wieczorkiem w zaciszu pieleszy domowych tupot bosych stópków wystukujących kankana na ławie. Piękne pejzaże zaiste! I te klimaty "kieckę zadzieram" tra lala la la :)

ZNOWU MAM WĄTPLIWOŚCI KUPUJĄC TE KOZACZKI URADUJĘ MOJEGO FACETA ALE SPRAWIĘ PRZYKROŚĆ KOLEŻANKOM... ALBO CAŁKOWICIE JE STRACĘ BĘDĄ CZUŁY SIĘ GRUBYMI KULKAMI PRZY MNIE :( CHOĆ WIĘKSZOŚĆ CZASU SPĘDZAM Z FACETEM ... CO ROBIĆ :(

Gość woźna dla gimguwna
A po co ci się męczyć w szpilach? Jesteś dość wysoka. Pamiętaj, że przy takim wzroście obcasy nie dodają już seksapilu. Na ulicy będziesz bardzo się odcinać od ludzi wielką bryłą swojej sylwetki.

LUDZIE CO WY ZA GŁUPOTY GADACIE? MAMA MA 167 CM I ZAWSZE NOCI SZPILKI ZWAŻAJĄC ŻE TATA MA 184 CM KOLEŻANKA MODELKA TEŻ NOSI SZPILKI I NIE MOŻE OPĘDZIĆ SIĘ OD FACETÓW NA DYSKOTEKACH AŻ CHŁOPAK PRZESTAŁ JĄ PUSZCZAĆ WIELKA BRYŁA TO CHYBA TA CO TO NAPISAŁA PEWNIE WAŻYZ 70 KG :d I NA PEWNO NIE BEDZIE MIAŁA TAKIEO PRZYSTOJNIAKA JAK JA WSZYSTKIE KOLEŻANKI ZAZDROSZCZĄ :D MI CHODZI JEDYNIE O TO CZY INNI NIE BĘDĄ SIĘ CZULI PRZY MNIE WYSOKIEJ SZCZUPLEJ JAK MALE GRUBE KULKI :( P.S. NIE PYTAM CZY NOSIĆ SZPILKI BO DO FACETA 191 CM PRZY MOIM WZROŚCIE TO WRĘCZ KONIECZNOŚĆ ALE DO TEJ PORY BYŁO TO 9 CM I LUDZIE SIĘ CZULI JAK GRUBASY PRZY MNIE WIEC CO BEDZIE PRZY 11? BEDE JESZCZE BARDZIEJ ZGRABNA I STRACĘ KOLEŻANKI :(

Gość 88 w biodrach i chcesz
jeszcze szpile nosić? Masz kiepskie proporcje a przy 170 wzrostu i braku bioder będziesz wyglądać jak trans.

Gość 88 w biodrach i chcesz
raczej troszkę przytyj i nabierz kobiecych kształtów a nie głupoty wypisujesz, he he

Gość jezuus;osfffsd
dyrektore nosi szpilki,a to jest facet :D Polewka

hehe GRUBASKI SPOKOJNIE :) JAK SIĘ ZAPRZECIE, TO NA PEWNO SCHUDNIECIE :) WSPÓŁCZUJĘ WAM, ŻE JESTEŚCIE GRUBCIAMI :p ALE NIE CZEPIAJCIE SIĘ SZCZUPŁYCH DZIEWCZYN I POPATRZCIE NA DZIEWCZYNĘ ŁADNĄ W KOZAKACH I MINIÓWIE :p A NA GRUBĄ KULKĘ OBOK NIEJ JAK TO WYGLĄDA :p JUTRO TU WRÓCĘ A TERAZ SORRY - FAECET WŁAŚNIE PRZYSZEDŁ MMM ... POZDRAWIAM ZAKOMPLEKSIONE KULECZKI ALE NIE PRZEJMUJCIE SIĘ ZAKŁADAJCIE KOTURNY Z 15 CM TO WYSZCZUPLA!!! PIJCIE DUŻO WODY I NIE JEDZCIE NA WIECZÓR A BYĆ MOŻE KIEDYŚ DOBIJECIE DO MOICH 50 KG :) PAPA :**********************

Gość vbkbkbcvbncb
obcas w szpilkach maksymalnie 15 cm,takie owo mam,a tak ponizej 10 cm to nie nosze szpilek,ale ja moge sobie pozwolic,moj facet ma 2 metry wzrostu,z jakims karlem to szpilek raczej bym chyba nigdy nie zalozyla

Dziewczyny poradźcie! Kupić sobie kozaczki 11 cm ?

Gość meżczyźni powinni być
o następny babochłop któremu się wydaje że jest sexi :D

BABOCHŁOP TO GRUBA BABA Z KRÓTKIMI WŁOSAMI BEZ MAKIJAŻU, Z BRUDNYMI PAZNOKCIAMI, TŁUSTYMI WŁOSAMI ITP. :D TO CHYBA OD NICH TE ZAWISTNE KOMENTARZE JESLI UWAZAJA ZE DZIEWCZYNA 170/50/ 95/65/88 TO BABOCHŁOP :) SCHUDNIJCIE A POCZUJECIE SIE LEPIEJ :) :P

a gdzie biodra? na pewno kobieta jesteś? he he

IDEAŁ KOBIETY TO 90/60/90 WIĘC JESTEM BARDZO BLISKA IDEAŁU FAKT BIUST MOGŁABYM MIEĆ CIUT MNIEJSZY BO DO TAKIEJ SZCZUPŁEJ FIGURY TROSZKĘ NIE PASUJE ALE WAŻNE ŻE JESTEM BLISKA IDEAŁU A TY KRYTYKANTKO ILE MASZ W BIODRACH SKORO DLA CIEBIE 88 TO TAK STRASZNIE MAŁO?

dobra ideale załóż sobie te szpilki i bądź jeszcze większym ideałem możesz być nawet platońskim wiesz... takim powszechnikiem filozofów :D he he