Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie ubracccccc

Jak się ubrać do teatru ?

Polecane posty

Gość jak sie ubracccccc

Idę z klasą do teatru jestem w liceum jest to nowa klasa i nie wiem jak się ubrać zawsze jak chodzę do teatru z rodzicami to ubieram się elegancjo ale teraz nie wiem ja jak się wystroje to boje się ze jedyna będę.

Gość jak sie ubracccccc
?????????????

Gość jak sie ubracccccc
sukienkę lub spódnice i takie tam ;p

Gość kocichrupek24
Powinnaś się dostosować do okoliczności, a nie do klasy :) A jeśli oni postanowią się ubrać w dresy to też będziesz wyglądała wsiowo, żeby tylko się broń boże nie wyróżniać? Teatr to eleganckie miejsce, ale nie musisz wciskać się w suknie wieczorową:) Wydaje mi się, że spodnie, ładna bluzka niekoniecznie biała i jakiś gustowny sweterek i będziesz się czuła dobrze:) moaj koleżanki tak się ubierały kiedy chodziliśmy w czasie studiów i trochę wieśniaków też widywałem

kocichrupek dobrze napisał. Elegancko ale bez przesady. Ładna bluzka do dżinsów a nie sukienka moim zdaniem. Chociaż ja już dawno nie byłem w teatrze.

Gość kocichrupek24
Zależy też jaka sztuka i jaki teatr wiesz:) ja mogę Ci powiedzieć, że np. w Krakowie jak pójdziesz do Bagateli to naprawdę możesz iść na luzaka w jeansach i w bluzce:) Natomiast jak idziesz na jakąś klasykę to sugerowałbym bardziej formalny strój. Ale broń boże nie czarna spódniczka i biała bluzka:)

Gość jak sie ubracccccc
No idziemy do teatru muzycznego to nie jest spektakl dla młodzieży tylko nasza klasa wyjątkowo na to idzie po lekcjach ;p

Gość kokds
Do każdego teatru należy się ubrać elegancko. I poniekad w tym też jest urok teatrów :) Jeśli idziesz z klasą i boisz się, że wystartują w dresach i będziesz się za bardzo wuróżniać, to ubierz się z umiarkowaną elegancją: czarna spódnica do kolan, kolorowy (damski nie dziewczęcy :D)) sweterek, ładne kolczyki, bransoletka, albo spodnie i ładna bluzka. Nie ubieraj białej bluzki :)

Gość jak sie ubracccccc
Dobra dziękuje teraz już wiem ;*.