Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40stka:)

panie po 40 - może pogadamy ?

Polecane posty

i mam nadzieję ,zę ominą nas tematy typu -czy jestem ładna - albo -czy golicie odbyt :) choć muszę przyznacz,e przy tym drugim sporo sie uśmiałam :)

Gość jeszcze czterdziestka:P
cześć,jestem chętna do pogawędki

napiszcie moze co was ostatnio ucieszyło ? moze byc bzdura - ważne ,zęby radosć była prawdziwa :)

witaj :)

ostatnio " opanowałam " sztukę cieszenia sie chwilą :) doszlam do wniosku ,ze ani maż ani dzieci mi niczego nie oszczędzaja to będę siecieszyła tymi malymi radościami nie zamartwiajać sietym co będize jutro :)

Gość 40-45 dora
witam

Gość 40-45 dora
Ja myślę-chcę w to wierzyć,że najlepsze jeszcze przed nami.

cześc dora :) ja tam jestem tego pewna - ale czasmi życie tak daje mi w kosć - że ledwo żyję :) wiem ,ze nie mnie jednej , ale wcale mi przez to nie jest lżej . małżonek włąsnie sie obraził i poszedł spać , bo sie nie zgadzam na jego skandaliczne zachowanie :) ach , te chłopy , jak dzieci :)

Gość akfo
Pogadajcie same ze soba co jest ważne a co mniej, ja tak zrobiłam i wreszcie żyję na wzglednym luzie trenując tuwisizm, pozdrawiam.

tak radykalna to nie jestem ,ale trzeba przyznać ,zę po przekroczeniu pewnego wieku czlowiek wiele spraw odpuszcza , które wydawały sie być " życiowymi " i co ? żyje ? żyje :)

Gość akfo
Nie namawiam do olewania wszystkiego, nadal praca może podnieśc mi cisnienie tak samo jak głupota\wredota ludzka, ale np. stanowczo wisi mi co ludzie powiedza jezeli moje postepowanie jest wg mnie ok, jeżeli nie ugotuje obiadu bop nie mam ochoty to świat sie nie zawala itp .Niby drobiazgi ale żeycie łatwiejsze

chetnie poczytam Was... kobietki:) Tez uważam, ze brak obiadu to nie koniec swiata:p

Gość 40-45 dora
Hej gaduły strasznie się rozgadalyśmy co nie? Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści. ...