Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyzwolona Esterra

Czy jestem wyzwolona i zmyslowa i pelna sexu?

Polecane posty

Gość też mam 12 lat
a Esterra się wyzywa i mówi brzydkie wyrazy, nie bawię się tak :(

Gość ollllciaaaa
hehehe no jasne! zamiast seks w wielkim miescie obejrzyj sobie jakies bajeczki ...na lepsze ci to wyjdzie ,a zaden normalny facet sie nie wypowie (chyba ze pedofil) pozytywnie na twoj temat wystarczy spojrzec na twoja buzke dziecinko-cycki i wymalowane usta to nie wszystko:):)

No juz sie nauczylam jak sobie zaczernic pseudonim ktory sobie wybralam. Nie zgadzam sie z wami bo ja wiem ze jestem wyzwolona i ponentna. Mowia mi to wszyscy na okolo. Nie boje sie leciec z wiatrem i mam swoje zdanie

Gość Mulacik
Esterka, lubisz długiego na 23 cm kutaska?

Gość ŚmiechNasali433255
Dziewczę Drogie! Nie stare, nie grube, tylko KOBIETY. Nie makijaż świadczy o tym, czy jestesmy wyzwolone i pełne seksu. Jeszcze tego nie rozumiesz, ale zapewniam Cię, że tak jest. Już sam fakt, że zadajesz to pytanie świadczy o tym, że jesteś jeszcze bardzo dziecinna. Od czego jesteś wyzwolona i jak rozumiesz znaczenie słów "zmysłowa" i "pełna seksu" ? Chcesz opinii facetów, to podpytaj pedofili.

Gość ŚmiechNasali433255
Jak się jest wyzwolonym to sie leci pod wiatr, a nie z wiatrem :)

Gość *-Esterko--* :-)
A kto Ci to mówi? Dzieciaki z równoległej klasy? Zabawna jesteś. Jeszcze Ci brakuje trochę latek, by móc tak o sobie powiedzieć: niezależnie od tego jaki makijaż sobie zrobisz, jak bardzo krótką spódniczkę ubierzesz i jak często będziesz uprawiać seks. A jesli uważasz -tak jak wcześniej napisałaś - że o Twoim wyzwoleniu swiadczy fakt, że chodzisz do kościoła w mini, to tylko jest to dowód na to, że wyzwolona nie jesteś. Jakbyś była wyzwolona to nie chodziłabyś do kościoła, skoro nie czujesz po co się tam jest. Jesteś hipokrytką.

Gość *-Esterko--* :-)
A kip sobie czym chcesz i lataj z gołą brocha gdzie chcesz i jak chcesz. Jakbyś była taka cudowna, to po prostu byś była i nie musiałabyś do tego nikogo przekonywać. A tak w ogóle to lekcje na jutro odrobione?

Gość dfsa
Prowo ...choć w sumie ciężko stwierdzić bo pełno takich głupich nastolatek (rzata małgo trafne spostrzeżenie)

Gość dfsa
do lekcji bo nie zdasz do gimnazjum

No tak Ty SONDZISZ- widać braki z podstawówki i gimnazium. Lepiej wróć już do lekcji bo zaleglości Ci się wieksze zrobią. A tak w ogólę to uważam, że to marna prowokacja i nie ma co się tu wypowiadać. Kobitki i faceci po co siędenerwujecie z powodu jakiejś gówniary która STROI sobie żarty:) pozdrawiam gorąco

Gość Muchorówka
Skoro nie przekonujesz nikogo to po co wklejasz tu swoje zdjęcie i gadasz w kółko jaki to z Ciebie wulkan namiętności? Kobieta, która jest wyzwolona, seksowna i zmysłowa nie czuje potrzeby potwierdzania tego na forach...... Dziecko.