Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remik**

Co to znaczy zadbany mezczyzna wedlug was

Polecane posty

Gość Remik**

Gość 89798733
wybryk natury?

Gość luizjana taka sobie
Czysty od głów do stóp i w czystych ubraniach.

Gość luizjana taka sobie
Dodam jeszcze, że powinien być ogolony i ładnie pachnieć.

Gość vbkbkbcvbncb
potwierdzam wyzej facet jest zadbany jak jest czysty i w czystych ubraniach,znam takich co wlosy na zel maja a smierdzi o dnich na odleglosc,a on mysli ze jest cool i hot,brak slow

Ponieważ ja chodzę zaniedbany choć myję się codziennie więc napiszę co wg mnie znaczy zadbany. 1. Codziennie rano prysznic 2. Fryzura elegancka (minimum 1 wizyta na 2 miesiące). 3. Dopasowanie czyli dobrze leżące ciuchy, jeansy, koszule, spodnie materiałowe, nie dresy nie garnitury. 4. Dobre markowe perfumy używane z rozsądkiem. 5. Bardzo dobre markowe buty w których oddycha stopa niekoniecznie adidasy :)

1. Czyste, dobrze ścięte i zadbane włosy 2. Ogolony, z nienaganną cerą i uzębieniem ;-) 3. DELIKATNIE pachnący dobrą perfumą 4. Czysty, dobrze dopasowany do sylwetki i okazji strój 5. Lekko wysportowana sylwetka 6. CZYSTE porządne buty 7. Zadbane dłonie i paznokcie 8. solarium, żel w nadmiarze itp. - kategorycznie odpada To chyba takie najważniejsze cechy zadbanego mężczyzny, ale pewnie o czymś zapomniałam :-)

Gość sugar_kane nl
dodam, ze chetnie popuszczam szpary spoconym dresom z osiedla :classic_cool:

Gość vanna
- pachnący ( czysty, dbający o higienę i używający porządnych perfum ), - gładkie dłonie, paznokcie czyste i ładnie obcięte, - miękkie stopy, opiłowane paznokcie, - ''porządek'' na głowie, czyli zadbana fryzura i brak tłustych włosów, - wydepilowane miejca intymne ( tylko i wyłącznie! ), - nie palący i nie pijący , - posiadacz zdrowego, jędrnego ciała, bez zbędnych ''zwisów'', - czyste, pachnące ubrania, najlepeij w miarę ładne, - czyste obuwie, do tego obowiązkowo kultura osobista oczywiście ;)

męska rzecz - tak, dłonie są bardzo ważne, zarówno u mężczyzn jak i u kobiet. Szkoda tylko, że płeć piękna również często o tym zapomina (odpryski lakieru na paznokciach, sucha skóra itp).

vanna - mój narzeczony spełnia wszystkie wymienione przeze mnie i przez ciebie "warunki" oprócz punktu "nie palący i nie pijący". Czy wobec tego jest wg ciebie niezadbany? Oczywiście, nie wypala paczki dziennie i nie upija się ;-) Ale szklaneczka wina czy whisky się zdarza.

szklaneczka wina - dobrze mi to wyszło :-D miało być kieliszek wina lub szklaneczka whisky ofkors ;-)

Gość o maryjanno!
1. Zęby 2. Czystość 3. Zapach Czyli ZCZ :D a unas mało który pan przestrzega tej zasady. Niestetos

Gość sugar_kane nl
Wspominalam juz, ze moj chlopak myje kutonga raz na 2 tyg., bo mowi, ze chce rozkrecic wlasny interes, a konkretniej chce sprzedawac ser napletańśki :classic_cool:

Gość vanna
sugar_kane - miałam na myśli nadużywanie alkoholu ;) Ale przyznam, że drażnie mnie alkoholowy oddech. Co do papierosów, Jeśli ktoś pali, wyczuję to zawsze, nieważne, że jest zadbany i pozornie pachnący. Tak to już jest, NIE ZNOSZĘ dymu papierosowego, po prostu odrzuca mnie. Ale to są tylko i wyłącznie moje kryteria. Alkohol i papierosy wiążą się z zapachem, na punkcie którego mam bzika :) Kiedyś mijałam na ulicy pewnego faceta, owianego tak wspaniałym zapachem, że musiałam kawalek drogi przejść za nim by się nawąchać :D Swoja drogą gratuluję Ci zadbanego faceta :)

vanna - no tak, pewnie gdybym sama nie paliła również by mnie to w nim drażniło ;-) I dziękuję, mój 'zadbany' teraz właśnie wypluwa swoje papierosowe płuca (squash) :-D