Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczekRomantyk23

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość prawiczekRomantyk23

Obejrzałem ostatnio x-files. Jestem pod silnym wrażeniem emocjonalnym płynącym ze związku pomiędzy Mulderem i Scully. Chemia jaka się wytworzyła między tymi postaciami jest niewiarygodna. Niestety jest wiele niedomówień co do ich pięknej relacji, co wytworzyło we mnie swego rodzaju pustkę emocjonalną. Spowodowało to u mnie manię wyszukiwania informacji o dwójce bohaterów. Czytam wywaidy, artykuły, oglądam materiały specjalne, a sceny gdzie między nimi iskrzyło oglądam kilkukrotnie. Zacząłem się brzydzić prawdziwym życiem i żyję serialem. Wiem, że w życiu nie można stworzyć czegoś tak pięknego, co tylko pogłębia moje obrzydzenie do zastanego świata. Dziękuję za uwagę - wracam do wyciskających łzy scen ich pocałunków.

Gość .s.p.i.
Miałam tak samo jak oglądałam ten serial, ale to już było dawno. Też chciałam mieć takiego partnera - przyjaciela, takiego, który by w ogień za mną wskoczył, który by wiedział o mnie wszystko... Niestety życie to nie serial.

Gość zajac sie marszczeniem
freda

Gość prawiczekRomantyk23
Co robić kochani?

Gość prawiczekRomantyk23
up

Gość mialam to samo jak ogladalam
ten serial, ale to już było dawno. Też chciałam mieć takiego partnera - przyjaciela, takiego, który by w ogień za mną wskoczył, który by wiedział o mnie wszystko... Niestety życie to nie serial.