Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogodanka

Mąż zdradził mnie na Białorusi.!!!!!

Polecane posty

Gość Pogodanka

Mój mąż wyjechał tylko na tydzień na Białoruś i od razu się zakochał. Co takiego mają w sobie kobiety z Białorusi że tak faceci się nimi zachwycają? Mój mąz jak wrócił to tylko piszczał z zachwytu jakie to te kobiety nie są śliczne, miłe poprostu cudne :( same się pchają do lóżka. Teraz odchodzę od niego . Ta kobieta z Białorusi ciągle do niego dzwoni nawet mają wspólny profil na mail.ru żeby tylko miec z soba kontakt . Mąż nie może sie doczekac kiedy tam pojedzie :(((( strasznie to przezywam :(

Gość mirrrka
bo tam same łatwe kobiety żyją ,myślą tylko jakby wyjechac na ,,zachód,,

Gość co druga ma hiva.....

Gość piekna atrakcja :)
wiesz co , przeżyłam coś podobnego... ztą róznica że leżałałam na prochach przez dłuuugie tygodnie z kołdrą na głowie . ...a Ty tak pieknie [iszez ,, nie wierze

Gość podszywacz andrzeja1977
domena bialorusi to nie .ru a .by, lepiej układaj prowo

Gość pogodanka
Stwierdził że mu się już znudziłam .Poprostu stracił głowe dla tej dziewczyny :(. Oczywiscie z mojej strony były krzyki ,ale to nic nie dało on był zacmiony:((

Gość pogodanka
mail.ru to ogólno dostępna strona nawieksza strona i najbardziej popularna coś na wzór facebooka. Gdzie wkleja sie swoje fotki itp Można sprawdzic

to nie prowokacja to reklama ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość pogodanka
to nie reklama ,bo i czego .Strony jak kazdej innej . Facebooka ,nk,ipt jest od groma po kija to reklamowaC. Zwyczajnie chciałam moze przeczytac wersje kobiet których mążowie też podobną sytuacje przezyli . Poprostu białorusinki są łatwe i do tego na nasze nieszczęscie ladne

Napisałaś, że niepolska kobieta jest ładna, po tym wyszła prowokacja, bo naszym paniom to przez usta nie przejdzie, że Białorusinka jest ładniejsza.

Gość witteek09
Bose co za bezmyślnośc . Po co kobieta miałaby ,,tutaj,, reklamowac bialorusinki . Czy to forum erotyczne dla facetów którzy szukają tanich kurew. Trzeba troche pomyślec kobiety ( a może nie ) piszące na tym forum. Jestem za autorką bobiety ze wschodu są oczywiście ładniejsze , bardziej zadbane i milsze niż nie jedna smierdząca potem polka ciągle naburmuszona z krzywą miną . Kobiety z kąd w was tyle jadu i zazdrości !!

Białorusinki są mega sprzedajne. Co tu dużo kryć. Przebijają nawet Polki :P

Polki swojego czasu były workiem na spermę dla Niemców, teraz zapewne Białorusinki będą takim dla Polaków.

Kiedyś było przysłowie we Francji "Pijany jak Polak". Obecnie na Wyspach (Anglik półżartem to powiedział) jest podobno "Łatwa jak Polka". Stereotypy chyba jakieś źródła mają.

Też to słyszałem o Angielkach, w końcu u nich jest najwięcej samotnych matek mimo prawie nieograniczonej aborcji (do 6 miesiąca). Ale na przykład Niemki, Włoszki czy Hiszpanki takiej opinii nie zdobyły.

Zdesperowana Domowa Żona => Курица не птица, Польша не заграница. "angielki sa latwiejsze od polek" Starają się, biedne, jak mogą, walczyć z dumpingiem cenowym, ale chyba przegrają z kretesem. :P

Co zaś do ruskich panien tutaj: jeleń się ożeni, ona po 3 latach uzyska obywatelstwo, jeleń w najlepszym wypadku zostanie natychmiast porzucony. Jak ślubować z obcokrajowcem to tylko w jego/jej kraju :? :P A i to lepiej nie (jeśli jest się mężczyzną)

Zdesperowana Domowa Żona => Ay. Dla tych panienek polska to tylko stacja przesiadkowa.

Z tego co słyszałem, Ukrainka czy Rosjanka zostawi Polaczka, jak zdobędzie obywatelstwo. Ale na przykład Azjatki są wiernymi kobietami (muzułmanki też, ale ich faceci krótko je trzymają).

Faktem jest, że w Wielkiej Brytanii Polki robią dokładnie to samo co Ukrainki w Polsce - szukają jelenia!