Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogodanka

Mąż zdradził mnie na Białorusi.!!!!!

Polecane posty

Nie wiem, ten Angol był cięty na nieEuropejczyków. I na Niemców. Nie wierzę w to, że Portugalczycy jadą do Angoli ani w to, że większość Angolańczyków wraca. Poproszę źródła. To była ironia z tą lilią. Ale rzeczywiście facet powinien wiedzieć, czym się ewentualna wybranka zajmowała. Jestem wrogiem aborcji, nie zmienię stosunku do niej. Nie mam czasu, od jakiegoś czasu mam wstręt do rozszerzania wiedzy. Wolę oglądać filmy, być na tym forum albo sobie pić.

"Nie wierzę w to, że Portugalczycy jadą do Angoli ani w to, że większość Angolańczyków wraca. Poproszę źródła' twoja wiara po mnie splywa ognistym strumykiem;-)) podalam ci zrodla powyzej - ty po prostu leniwy jestes;-))))))))))) i rozumek nieco ograniczony masz ;-)) "Ale rzeczywiście facet powinien wiedzieć, czym się ewentualna wybranka zajmowała i znowu nie sluchasz - jzu pisalam - to zlezy od laskawosci owej damy czy go wtajemnoiczy w zaulki swoejje przeszlosci;-))))) "Jestem wrogiem aborcji, nie zmienię stosunku do niej" kazdy ma swoja fobie - jeden aborcje, drugi - tradzik;-) "Nie mam czasu, od jakiegoś czasu mam wstręt do rozszerzania wiedzy" tu ci wierze ;-)))) czyli prawidlowo wywnioskowalam "Wolę oglądać filmy, być na tym forum albo sobie pić" i od czasu do czasu jeszcze oewnie rozluznic sie pod prysznicem;-)))

Niestety nie mam innej możlwiości niż pod prysznicem. Nie ja sobie wybrałem burzę hormonów trwającą 5 lat.

ozen sie z prostytutka Ty przeciwniku aborcji;-))))))))))))))))))))))

Gość mir0000
też wole kobiete z białorusi

Gość jacek placek i sracek
Zdesperowana Domowa Żona bo to dla niej facet z "zachodu" a polscy faceci gupi jak buciory. Dlatego polki tak do nich lgną. Szczególnie do tych najgłupszych i ruchaczy. A potem płaczą jakie to biedne i zdradzane.

Gość gość
to zart,ja jestem wlasnie z Bialorusi .mieszkam w Polsce 10 lat ,mam menza i 2 coreczki.poprostu jestes my sliczne i tylie.Dlaczego wlasnie faceci z Polski poszukujo kobiet za granico

Gość GłosMiłości
Nie dziwię się.. Tamtejsze kobiety są mądre, piękne i nadzwyczaj silne.. Tamtejsze kobiety nie przejmują się bogactwem czy też tym czy są grube.. Może dlatego że mąż już cię nie kochał.. Może nie byłaś jego drugą połówką.

Gość YourAngel1
Wypowiedzi na temat kobiet białoruskich, że są sprzedajne wynikają z nieznajomości tematu. Oczywiście, kobiety skłonne do zdrada, zabaw uczuciami drugiej osoby istnieją wszędzie. Procentowe porównanie jest o tyle zaskakujące, że w tym wygrywają Polki. Polki to takie wielkie damy, które to by chciały, tamto by chciały, to im nie pasuje, tamto nie pasuje - a zamiast problemy rozwiązywać we dwoje, to lepiej wymienić męża, partnera na innego. Sam mam za sobą związek, w którym kobieta wyjechała rzekomo w sprawach rodzinnych, a podjęła pracę jako prostytutka. Wcześniej, inny mój związek, w którym oprócz mnie spotykała się też z innym. Nie należy mylić kobiet. Ukrainki, zrobią wszystko by wyjechać z kraju, bo tam nieciekawie się dzieje. Na Białorusi jest spokojnie. W uogólnieniu Białorusinki stawiają na uczucia, wierność, zaufanie, szczerość. Sam jestem na etapie poznawania się z białoruską kobietą i nie żałuję. Bo na Polki to szkoda mojego czasu. Białoruska kobieta jeśli już pokocha Polaka, to będzie się go trzymać rękami i nogami. I nie chodzi tu i stopę życiową, bo w Polsce lepiej niż na Białorusi. Oczywiście tzw. hejterzy będą się tego trzymać, że białoruska kobieta jest łasa na pieniądze i dlatego będzie murem stać przy Polaku. Ale tego typu opinie wynikają z nieznajomości tematu. Moja białoruska dziewczyna powiedziała mi jedno: "nie chcę od Ciebie nic, tylko mnie kochaj". Notabene polskim kobieto same uczucia nie wystarczą. Tym polskim damulkom potrzeba znacznie więcej. Przygód, uciech, romansów na boku. Wynika to z faktu, że tak bardzo chcą dorównać kobietą na zachodzie. Ale czy to właściwa droga???

Gość gość
każda kobieta leci na kasę i na facetów z zachodu. Polki, Niemki, Włoszki, Rosjanki, Amerykanki nieważne. Dzisiejsze kobiety są puszczalskie i materialistyczne nie ważne skąd pochodzą jeden pies.