Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezuus;osfffsd

Ja nie mogę doznałam szaku, tok myślenia facetów

Polecane posty

Gość jezuus;osfffsd

Dzisiaj gadałam z chlopakiem i on powiedział, ze woli laski przy kosci (z brzuszkiem) ja pierdole ! o co biega ? w glowach im sie poprzewracalo ? to po co ja sie odchudzam. zawsze myslalam, ze faceci marza o laskach z okladek playboya

Gość stxfdsfsertgertertrte
a kto ci takich glupot naopowiadal? facet nie pies nie samymi koscmi zyje.. po co mu chuda by sie poobijal o kosci w seksie??? ;P

Gość wrzody
chłop nie pies na kości nie poleci

Gość kaaaaarrrrrrrrrrrolina ;)
tylko tak gadaja , a slinią sie za kazdą zgrabną laską

Gość jezuus;osfffsd
zamurowało mnie totalnie.. głupot widzę po prostu jak faceci slinia sie na 'super extra' laski jak z okładek

Gość wawrzos
kazdy ma swoje gusta i musisz to uszanować

Gość Mniam*******************
Ale te z małym brzuszkiem, o pełnych pupciach, krągłych biodrach, krgłych udach, wciętej talii -----są zgrabne. Jako facet powiem, że fajnie jest się przytulić do ciałka, a nie do kości.

Gość jezuus;osfffsd
poczekam na wypowiedz jeszcze jakiegos pana co sadzi na ten temat. Gadają hmm nie brzmialo to jak zart powiedzialam mu ze podoba mu sie taka agnieszka, a on co ta chuda (jestemy tej samej wagi i wzrostu) a ja ze co? a on no bo ja wole kobiety o ksztaltach, szczeka poleciala mi w dol, a co do chlopaka co tak powiedzial to jest b.ładny

Gość Gusy
O gustach się nie dyskutuje.

Gość martynal83
"a kto ci takich glupot naopowiadal? facet nie pies nie samymi koscmi zyje.. po co mu chuda by sie poobijal o kosci w seksie??? ;P" sztandarowe teksty każdej grubszej z kompleksami... Twojemu koledze, autorko podobają się większe kobiety, takie co mają więcej ciała, innemu koledze podobają się wysportowane, a następnemu delikatne i wiotkie, z kolei jeszcze innemu drobne chudzinki i jak chcesz każdemu dogodzić?? Tyle,ile jest facetów tyle jest gustów i tyle w temacie.

Gość Annnodoalaaaa
Ale skąd przekonanie, że koniecznie muszą woleć bardzo szczupłe? To kobiety same wykreowały taki wizerunek idealnej sylwetki. Zreszta każdy ma inny gust :) Jeden będzie wolał chudzinki, drugi okrąglejsze.

Gość Wiesz co autorko
""jezuus;osfffsd Dzisiaj gadałam z chlopakiem i on powiedział, ze woli laski przy kosci (z brzuszkiem) ja pie**ole ! o co biega ? w glowach im sie poprzewracalo ? to po co ja sie odchudzam . zawsze myslalam, ze faceci marza o laskach z okladek playboya""" ....naprawde nie chcialbym cie obrazic.To nie jest zaden "TOK ROZUMOWANIA FACETOW"-tylko wyrazenie GUSTU przez jakiegos twojego znajomego.To jest zasadnicza roznica. Poza tym-nie przejmuj sie takimi wypowiedziami ani twojego znajomego ani piszacych tu na twoim topiku kilku milosnikow grubasek.Jest wsrod nas znikomy procent facetow ktorzy lubia zapasniczki.Dobrze ze oni istnieja bo dla tej znakomitej,przytlaczajacej wiekszosci zostaja te piekne kobiety o KOBIECYCH KSZTALTACH.Szczuple z obfitosciami w odpowiednich miejscach.Nie cierpimy zapasniczek.