Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tacidlo

Leniwe zony

Polecane posty

Gość Tacidlo

Wpisujcie tutaj przyklady na lenistwo waszych zon.One zawsze udaja wielce zapracowane ale to MY zyjemy krocej.Zyjemy krocej z powodu wlasnie zacharowania w pracy.Obludnie mowi sie ze to one niby pracuja niby na 15 etatow.To jest jedno z najwiekszych klamstw wspolczesnego swiata.Piszcie mezczyzni swoje opinie i przemyslenia na ten temat.

Gość fgggdgggdgd
jakos nie widac zeby sie ktos wpisywal,widocznie tylko ty masz leniwa zona,albo myslisz ze ona jest leniwa,moze lepiej zajmnij sie soba i do roboty sie wez,pomoz swojej zonie,bo chyba sam leniwcem jestes

Gość Tacidlo
ty rurka nie zrozumialas tego co ja napisalem.To jest IRONIa.Ironia-poniewaz wasza ta tzw.praca na kilku rzekomych etatach jest po prostu czysta FIKCJA.Wierutnym klamstwem.To MY zasuwamy w najciezszych zawodach i TO MY ponosimy tego konsekwencje -glownie w takim zaharowaniu ze kosztuje to nas krotsze zycie.

Gość Mamidło
Nie przesadzajmy.Ja po urodzeniu syna wróciłam na pełen etat do racy gdzie pracowało się po 12 godz. nawet nocki i potrafiłam po nocce jechać z dzieckiem do ZOO,posprzątać i ugotować a mój małżonek pracował po8 i zawsze był zmęczony aby wyjść z małym lub go przewinąc.Teraz mamy 3 dzieci -najmłodsze11miesięcy i też pracuje a mimo to ja odprowadzam dziecim do przedszkola z tą najmłądszą, i potrafie z cała 3 jechać do urzędu a on nawet na spacer nie wyjdzie z nimi

Gość mój mąż pracuje w policji
na etat, ja też mam etat. w domu ja gotuję i pranie robię i wieszam, ale reszta obowiązków dzielimy się. jeśli mąż ma wolne lub ma późniejszą zmianę on sprząta jeśli ja mam wolne nadrabiam to co mąż nie robi...ale w domu zawsze mamy czyściutko. zawsze sa obiady ciepłe dla męża które gotuję dzień wcześniej.

Gość Mamidło
Tacidlo ja zierdzielałam w drukarni przy maszynach a on jeżdził atkiem jako przedstawiciel handlowy.Więc nie pisz,że wykonujecie najcięższe prace tego świta.

Gość hehehihi.
do autora Meżczyźni żyją krócej ponieważ są leniwi,poza pracą opieprzają się całe popołudnia,za dużo piją i palą,jedzą co popadnie byle tłusto i dużo,amen.

Gość Tacidlo
>>fgggdgggdgd jakos nie widac zeby sie ktos wpisywal,widocznie tylko ty masz leniwa zona,albo myslisz ze ona jest leniwa,moze lepiej zajmnij sie soba i do roboty sie wez,pomoz swojej zonie,bo chyba sam leniwcem jestes>> mam gdzies twoje "rady".Jezeli chcesz mi dyrygowac co ja "mam robic"albo czego nie-tos sie GRUBO POMYLILA.Wolny czlowiek w polwolnym kraju.Do tego jestem dorosly i wiem lepiej od ciebie co mam robic,czego nie ,kiedy i co robic.Chyba wyjasnilem dosc szczegolowo. ja spodziewalem sie tego ze zarza tu sie odezwie solidarnosc jajnikow.Nie pomylilem sie.Przy tym nalezy zauwazyc to-ze mezczyzni niechetnie pisza na takie tematy-zupelnie odwrotnie niz wy.Powodem jest nasze poczucie sprawiedliwosci ktore podpowiada nam ze byc moze kogos krzywdzimy piszac na takie tematy.Wam to w ogole nie przeszkadza.Zawsze narzekacie i macie pretensje o wszystko do nas.Wy jakos nie czujecie sie winne niczemu.Takie lesbo/feministyczne podejscie do tematu pod tytulem-ONa-swieta zaharowana meczennica.On dran,nierob,glupek i w ogole dno.

Ja jestem leniwą żoną, nawet bardzo leniwą zona i wolę to niż być naiwną żoną, która zasuwa i w pracy zawodowej i w domu :) dziękuj Bogu, za taką jaką masz, zawsze możesz trafić gorzej 🖐️

Gość 89798733
Wg danych ONZ kobiety na calym swiecie pracuja przecietnie ok. 1/3 wiecej od mezczyz.... Przy czym zarabiaja mniej niz polowe tego co faceci, i maja tylko 1 % wlasnosci ziemnskiej.

Gość Tacidlo
hehehihi. do autora Meżczyźni żyją krócej ponieważ są leniwi,poza pracą opieprzają się całe popołudnia,za dużo piją i palą,jedzą co popadnie byle tłusto i dużo,amen.>> --no i prosze-odezwaly sie lesbo/seksistki.Jeszcze zapomnialas dodac ze to wy zapieprzacie w zawodach ciezkich,szkodliwych.To wy chorujecie nan choroby zawodowe i w ogole to wy pchacie caly ten interes do przodu.

Gość danieldd
test

Gość belle de jour1
a czego sie spodziewales chlopczyku wchodzac na babskie forum??

"Takie lesbo/feministyczne podejscie do tematu pod tytulem-ONa-swieta zaharowana meczennica" lesbo/feministyczne podejście, to kobieta pracująca na trzy etaty i dumna z tego, że jest taka twarda niefeministyczne podejście jest takie, że baba siedzi w domu a ty na nią zapierdalasz :D nie szafuj ideologiami, których nawet nie znasz 🖐️ nara

Gość Tacidlo
>>Mamidło Tacidlo ja zierdzielałam w drukarni przy maszynach a on jeżdził atkiem jako przedstawiciel handlowy.Więc nie pisz,że wykonujecie najcięższe prace tego świta.>> ty nalezysz do tego typu mundrych facetek ktore sadza wszystkich po samej sobie. Ktoras tam u gory-nie rozsmieszaj mnie swoimi danymi z ONZtu.Hehehee Ja moge ci dac sto przykladow na klamstwo tych danych.

Gość tacidlo ale ty
sfrustrowany jestes:D

Gość maz swojej
To jest naprawde niezle.Tyle ze nie ma niczego wspolnego z prawda.Jest to typowo seksistowskie podejscie do tematu.Najlepsze jest to stwierdzenie ze "maja tylko 1 % wlasnosci ziemskiej".Znaczy to ni mniej ni wiecej ze facet powinien zapieprzac na roli np-u facetki !!! To jest naprawde dobre.Typowo lesbijskie podejscie do tematu.ja bym pozabieral gospodasttwa rolne facetom i podzielil po polowie.Z tym ze WY BYSCIE TAM ZASUWALY a nie my!!! "89798733 Wg danych ONZ kobiety na calym swiecie pracuja przecietnie ok. 1/3 wiecej od mezczyz.... Przy czym zarabiaja mniej niz polowe tego co faceci, i maja tylko 1 % wlasnosci ziemnskiej."

Gość Mamidło
Nie znasz realiów życia.Znam wiele dziewczyn w przedziale wiekowym25-40,które właśnie zapierdzielają na ,,15 etatów".I jestem z tego dumna,że jestem twarda bo życie mnie do tego zmusiło-po częsci sama też-ale wiem,że dam sobie radę nie ważne w jakiej sytuacji się znajdę.

Gość Kwas solny
Materialistka-on ma racje.Bo wlasnie wy w 99% jestescie seksistkami.Feministki typu Jaruga Nowacka,Sroda i inne przewrocily wam w glowach.Stad rowniez tyle rozwodow.Coraz wiecej rozwodow.Coraz trudniej znalezc normalna kobiete nadajaca sie na zone!!!Natomiast lesby nienawidza facetow-stad te chore ich zadania i wypowiedzi. Oczywiscie nie obylo sie u ciebie rowniez od zakazonych feminizmem kretynskich okreslen kobiet wychowujacych dzieci,dbajacych o ognisko domowe.Zdajesz sobie sprawe z tego ze to TYLKO POLKI maja takie podejscie do kobiet normalnych?

Gość Kwas solny
mamidlo-wiesz ilu ja znam mezczyzn pracujacych na kilka etetow?Roznica miedzy plciami jest taka ze oni sie nie skarza i raczej tu o tym nie napisza.Nie beda sie ani skarzyc ani wywyzszac jak czynisz to ty i te od waszej solidarnosci jajnikow.

Gość :............................:
:::::Materialistka "Takie lesbo/feministyczne podejscie do tematu pod tytulem-ONa-swieta zaharowana meczennica" lesbo/feministyczne podejście, to kobieta pracująca na trzy etaty i dumna z tego, że jest taka twarda niefeministyczne podejście jest takie, że baba siedzi w domu a ty na nią zapie**alasz nie szafuj ideologiami, których nawet nie znasz nara::::: --ales zaszalala.No no.I to nara na koncu-To ci danie do wiwatu.Tyle ze nie zupelnie.To chyba jednak ty sama nie rozumiesz tych pojec bo autor zakwestionowanej przez ciebie wypowiedzi, jestem pewien, zna poglady gloszone przez opisywane przez niego grupy spoleczne,trafnie umiejscawiajac je wlasnie w kontekscie postawionego problemu.Radze sie wiec zapoznac z faktycznymi pogladami i dazeniami gloszonymi przez te srodowiska.

Gość Mamidło
Kwas Solny chyba źle mnie zrozumieliście.Wcale się nie wywyższam tylko chciałam pokazać,że są kobiety,które faktycznie zapierdzielają.I nie użalam się bo sama zawsze chciałam mieć dużo dzieci i pracować.Też znam facetów którzy pracują np.na2 etaty i sami wychowują dziecko bo kobita oszła sobie w iz..u.Fakt bo nie narzekają głośno.I tak jak wcześniej pisałam lubie być twarda-już taka jestem.