Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna atrakcyjna żona

Szukam sponsora/kochanka

Polecane posty

Gość Pewna atrakcyjna żona

Mam 26 lat, jestem atrakcyjną mężatką mam 172 cm wzrostu, 55 kg, wymiary 88-60-85, długowłosa blondynka, ciemnooka szukam pana w wieku 30-40 lat chętnego na spotkania sponsorowane są tu jacyś chętni panowie albo panie mające już doświadczenie w takich spotkaniach, które mogłyby udzielić mi jakichś rad ? i na jakie oferty finansowe mogłabym liczyć interesuje mnie stały układ, nie pojedyncze spotkania

Gość Pewna atrakcyjna zona
oprócz tego że ssam penisa również liżę jaja , odbyt, całego rowa zapraszam , doliczam 50 zł za połknięcie spermy i gdy pan ma hemoroidy również doliczam 50 zł :) zgłaszać się panowie, potrafie obciągać kutasa od tyłu pod dupą

Gość don johnsonn
moze podasz jakis kontakt do siebie, tępa kierdo?:o

Gość wrzody
masakra

gdy ciągnę kutasa pod dupą można mi zrobić kupę na głowę spełniam marzenia panów :) w promocji naprawdę warto , robię to co inne nie robią:) można mnie ruchać różnymi przedmiotami

ostatnio swojemu sponsorowi wylizałam resztki papieru toaletowego z rowa :) z odbytu mu wystawał szpinak i też go zjadłam polecam się :)

za stara rura jestes jak na sposora tak 17-20 lat jeszcze rozumiem srarsze kurwy nie ma co utrzymywac