Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknabrzydota:D:D:D

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość pieknabrzydota:D:D:D

DLaczego jesteście tak naiwni? :D Rano wyglądam okropnie, po prostu wstyd mi się pokazywać przed pozostałymi domownikami, więc zaraz po obudzeniu się w swoim pokoju maluje się, prostuje i włosy etc. Rano wyglądam okrponie, po porstu nie ta sama dziewczyna a po przeistaczeniu się uważają mnie za piękność szkolną, dlaczego jesteście aż tak naiwni ;D przeciez wszystkie kobiety tak mają, ja jestem uważana za bog wie kogo a naprawdę jestem brzydka, gdyby mi zabrano moje wszystkie cudowne kosntetyki:D:D ale chociaz sie z tym nie kryje!:D

Kto jest naiwny? Od 2 lat na Kafeterii powtarzam, że to mężczyźni są płcią piękną. My wiemy jak naprawdę wyglądacie, ale lubimy kobiety podrasowane makijażem, tak samo jak sztuczne cycki. Przyznasz, że umalowana zmora jest i tak lepsza od dmuchanej lali i męskiego tyłka. A poza tym interesują nas wasze cipki, a te są naturalne i nie trzeba ich upiększać.

Gość gdybym byl kobietą
sądzę że nie miss to Ty nie jesteś albo otaczją Cię głupcy

Gość tak slyszalam
nie pitol ze wszystkie bo ja sie tylko leciutko maluje i to nie zawsze i wygladam zjebiscie ;)

Gość hoohoo
a gdzie tu widzisz naiwność?:o czy jak facet jest codziennie ogolony to myślisz że mu broda ani wąsy nie rosną?:D tak samo oni doskonale zdają sobie sprawe że to nie naturalne piękno tylko zrobione makijaże, fryzury itp