Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsafa

czy zwierzyć się chłopakowi że pokłóciłam się z mamą?

Polecane posty

Gość sdfsafa

o takiea babskie sprawy, ale ona ostatnio jest przygnębiona, dziś do tego się z nią pokłóciłam i mam poczucie winy, że tylko pogorszyłam... chciałabym opowiedzieć mu o tym, ale nie wiem czy powinnam mu zawracać głowe...?e

Gość sdfsafa
up

Gość dfjgncgf
jak chcesz to mu powiedz, to twój chłopak więc powinnaś wiedzieć lepiej od kafeterian czy zechce twojego gderania wysłuchiwać

Gość izulekskk
ja opowiadalam bylemu o sprzeczkach z rodzicami i rodzenstwem ale o takich powaznych, takimi duperelami bym raczej glowy nikomu nie zawracala. no i popelnilam blad bo przy najblizszej okazji wygarnal mi ze jestem konfliktowa i nie umiem zapanowac nad emocjami, ja bym zachowala to dla siebie.

Gość fgddd
hmmm....

Gość ja myślę tak samo...
lepiej nie mów parterowi,bo w przyszłości będzie miał oręż przeciw tobie.Jak zda sobie sprawę,że wchodzisz z rodziną w konflikty to już nie będzie miał mieć przed kim respektu gdyby się z tobą związał.Pamiętaj partnerów,mężów możesz mieć bez liku a rodzinę się ma jedna....mam na myski rodziców,rodzeństwo

Gość echechechech
a ja mam zięcia skurwiela,który nastawia córkę przeciw rodzinie...mam nadzieję,że życie da mu za to w dupę!