Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa...

trace wiare w milosc..

Polecane posty

Gość aaaa...

bylam z kims 3 lata i koniec, bo to nie to, jestem z kims 2 lata i myslalam ze to to..ale i tak sie piepszy. Te cale gadanie o milsci mnie zastanawia..zawsze wierzylam w taka milosc: Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... (A.Burn) a teraz...trace wiare.

Gość aaaa...
czy tylko mam takie odczucia i zwatpienia?:D

Nie trać. Miłość istnieje! Rzadko się spotyka prawdziwą miłość, ale istnieje! Jestem na to żywym dowodem.

Gość aaaa...
to ci zazdroszcze :) w zyciu nie myslam ze tak powiem komus, bo zawsze mialam do swoich zwiazkow taki plan..ze bedzie cudownie, ale widac nie wychodzi :)

Gość aaaa...
a moze ta cala milosc to sranie w banie..tzn jest, istnieje hehe ale ktos mi kiedys powiedzial ze ''milosc to nie wszytsko'', ze jak sie kogos kocha to nie znaczy ze bedzie sie pozwalac na wiele rzeczy i wiele rzeczy tlumaczyc, tylko dlatego ze trzeba sie zrozumiec bo to jest milosc! ze jak sie dwie osoby kochaja to wszystko sobie wybacza i zrozumia i bedzie kompromis, ze trzeba przymknac oko..bo to milosc! milsoc ma moc..eh moze i ma ale do penwego momentu..a ludzi ktorych sie kocha nie zawsze mozna zmienic..na lepsze..

Gość gfdgdgdfgfgfg
oj przestań rozmyślać o miłości. skoro nie zakochałaś się, to znaczy że jeszcze nie jest twój czas.

Gość aaaa...
no wlasnie..i oto chodzi ;) i racja nie ma co sie rozczulac ;) koniec tematu.

Jak ja nie cierpię takich sentymentalnych babek jak ty :-O Zamiast wypisywać tu jakieś łzawe poematy, weź się za siebie, przeanalizuj, co było w twoim związku nie tak i staraj się więcej nie popełniać tych błędów, a nie żalisz się na kafe. Mężczyźni lubią ogarnięte, pewne siebie kobiety a nie takie rozczulające się nad sobą płaczki :-O

Gość ergrgr
aaaa... prawdziwa milosc jest dana tylko tym co maja szczescie albo ktorzy sa na tyle wytrwali ze nie wchodza w zwiazki albo rezygnuja w momecie gdy wiedza ze to nie to znajomy przez 20 lat byl sam jedynie czasem krotkie znajomosci bez zwiazkow jakis szybki sex zycie towarzystkie cos robil zyl bawil sie i w koncu znalazl co szukal i dopiero sie zwiazal (no znam kilka takich osob ale jest ich dosc malo i charakteryzuja sie pewnymi zaleznosciami - zazwyczaj widzimy ich w zwiazku takim powaznym w momecie jak wiedza ze to jest ta prawdziwa milosc - ale dla Ciebie i wiekszosci ktorzy byle miec dziurke i byle miec faceta na sile to nie wiem czy ta chwila nadejdzie bo jak mowia trzeba byc na to gotowy - a jak sie meczy w sciemnianych zwiazkach no to milosc moze nam przejsc kolo nosa i pozostaje pseudomilosc

Gość ergrgr
acha - w przypadku prawdziwej milosci nie trzba sie zastanawiac co jest nie tak wystarczy BYC ... byc soba