Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 'fanka '

Było o Marcie to teraz o Hance! (M jak miłość)

Polecane posty

Gość 'fanka '

Hanka jako postać tragiczna :D Czy wy też jej nie lubicie jak ja? Nigdy nie widziałąm jej przy garach! jej dziećmi opiekuje się tylko Barabara ;D I w ogóle to kiedy ona wkońcu wybaczy Markowi??? No ile można.?? Jak ona zdradziła Marka z tym kolegą Marcinem to dobrze było...Teraz to juz tego nie pamieta szmondzia!! Wypowiadajcie się ;)))

Mi też ciężko byłoby wybaczyć. Jak się kocha i na kimś zależy, to ciężko jest wybaczyć. Ale nie zmienia to faktu, że Hanka faktycznie jest postacią równie tragiczną jak Marta.

Gość aaaa...
hehehe poprawilo mi to humor ;) postac tragiczna - zgadzam sie! nie lubie jej tak jak nieszczesliwej marty...chodz dawno m jak milosc ogladalam, ale jak generalnie nie jestes specjalnie za tego typu serialami to m jak milosc potrafi mnie rozbawic, nie swoja satyra i poczuciem humoru bohaterow ale czysta glupota :) Hanka generalnie to by nic nie robila, uczy dzici w szkole(lub uczyla - ja do tylu jestem jak wspominalam), maz zly i nie dobry, wiadomo zdrada to zdrada nie ma co sie zastanawiac, ale dokladnie ona sama cos takiego zrobila..wiec powinna pomyslec troche :)

Gość struta
kożuchowska CHce odejść z serialu więc...

Gość Luna-tyczka
Kleopatra mozesz zostac moja kolezanką, wyglądasz na bardzo sympatyczna osobę:)

Gość nie martwcie się spoko majonez
słyszałam że mają zsjąć ten serial z anteny niedługo przynajmniej nie będziecie żyć ich problemami :D:D

Gość czarna perła tutenchamona
Hanka : -legendarna mina srającego kota jak nie marta to ona -Te pojękwiwanie i mrużenie oczu jak by ją hemoroidy bolały co najmniej -bachorów nabrała ile wlezie a,nawet palcem przy nich nic nie ruszy tylko morde wydziera... -ta jej pseudo córka natalka buhhahahaha dziewucha wielka jak krowa kudły jak siano i ryj dziecka z wrzodami w odbycie i te jej warkoczyki chyba jej robią żeby sobbie te wrzody w dusku podrapała.... -Mateusz jej synuś materialista .... Łepkowska zerżneła ten wątek z "Rodziny zastępczej" filip tam zachowywał się tak samo tylko kasa mu w głowie i gdzie by tu zarobić żeby się nie narobić...

Gość kafe artystka
a właśnie że zdejmą w Tele tygodziu o tym pisało...:p

Gość kocichrupek24
Nie wiem czy pamiętacie Marka Mostowiaka z pierwszych odsłon serialu kilka lat temu... miał on wygląd typowego wiejskiego parobka z przedziałkiem na środku głowy i w każdym odcinku serialu wypowiadał znamienną kwestię: "Idę nakarmić owce!". Lucjan strasznie zdziadział przez te kilka sezonów i teraz już nie wygląda jak gnida dworska nic a nic. Barbara jak sami wiecie zajęła się promowaniem kremu do protez i z tego też powodu japa się jej nie zamyka i ogranicza Lucjana na każdym kroku. Podobał mi się wątek w którym Kisiel skołował skądś kozę - liczyłem na to, że dojdzie do międzyrasowej krzyżówki z Bruderem. A z całego filmu najbardziej wkurwia mnie Heniu...

Gość ale Budzyński to gośc
dalabym mu dupy i nie tylko :D

Gość viviannaaa
Rzeczywiście Hanka też jest irytująca ale mnie bardziej razi niedopracowanie scenariusza - ja wiem że to jest serial i trzeba trochę koloryzować żeby było ciekawie ale bez przesady! Ostatnio mnie rozwalił wątek Hanki z kupnem mieszkania -nie wiem ja chyba żyję w innej Polsce bo nigdy nie słyszałam, żeby w ciągu kilku tygodni bez żadnego problemu kupić i odpicować mieszkanie (wcale nie małe!) w Warszawie za pensję ŚWIETLICZANKI z jakiejś wiochy! No chyba, że kredyt wzięła co też jest mało realne :D

Gość karrambollll26
Ja bym chętnie puknął Grażynę - w czoło

Gość kocichrupek24
Jakbyś była wykształconą i obytą osobą to byś wiedziała, że Hanka odziedziczyla mieszkanie po Jaroszym w Gdyni i zamieniła go na inne w Warszawie:D

Gość kocichrupek24
Poza tym skąd wiesz ile na wioskach zarabiają świetliczanki!

Gość viviannaaa
No minimum10 tys :D W ogóle co ona teraz robi, pracuje dalej w tej świetlicy?

Gość kocichrupek24
Aktualnie Hanka jest na zasiłku i kupuje produkty żywnościowe w Tesco z krótką datą przydatności do spożycia. Natalia ma trądzik, ula jest ruda, a mateusz to matołek.