Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisi mala mi

TORBa do szpitala

Polecane posty

Gość sisi mala mi

wiem, wiem glupie pytanie no ale coz.... zastanawiam sie jaka torbe spakowac do szpitala tzn jaka duza powinna byc zeby wszystko co niezbedne moglo sie w niej zmiescic. jakie bralyscie torby, takie podrozne, zwykle materialowe-podreczne. Moze znacie jakas stronke gdzie mozna taka torbe kupic?

ja sie spakowałam do specjalnie kupionej na te okazje torby a potem siostra odzialowa przyszła i kazała absolutnie zabrać wszystkie torby a wszystko z nich popakować do szafki przy łóżku, po 1. salowym źle sie zmywa 2. narusza to zasady higieny bo ponoc taka torbe z podłogi sie kładzie na łóżku jak sie chce cos wyciągnąc i potem na pościeli brud z podłogi i gotowy gronkowiec i inne pierony więc nie wolno i już.

Gość diabl123
podnoszę temat. Niby wiem juz co w nią zapakowac, ale nie wiem jaka ma być... Czy może być zwykla wakacyjna walizka?? Może macie jakieś swoje typy?

moze byc walizka po sam szlafrok pieluchy i podpaski dla ciebie zajmuja sporo miejsca! Ja mialam walizeczke dla siebie i mala torbe dla maluszka. Nie przejmuj sie tak bardzo czy to ma byc walizka czy torba po prostu najpierw kup wszystkie niezbedne rzeczy a potem sprobuj spakowac w to co masz, po co kupowac torbe specjalnie na 3 dni do szpitala

ja dam wam dobra radę lepiej brać dwie torby, mała choćby zwykłą reklamówkę do porodu i dużą nawt podróżną torbe po porodzie i już

ja kupiłam torbę i w sklepie wydawała mi sie zadurza kosztował 35zł a jak spakowałam szlafrok kapcie koszulki to miejsce zostało na kosmetyki i ręcznik może jakoś wcisnę a o rzeczach dla dzidzi nie mam mowy. Jestem dopiero w 18 tygodniu ale różnie może być a i tak mnie nie nie minie więc myślę o tym wcześniej żeby mi potem mąż nie kupował co popadnie dla dziecka spakuje jakąś inną i w samochodzie będzie czekać. Moja bratowa miała ciuchy dziecka w tej torebce od wózka i wystarczyła .Co szpital to inne zasady zobaczymy jak to będzie

zwykła podróżna nie brałam pól domu tylko to co potrzebne a to co zużyte zabierał mąż