Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jutro rozmowe

mam jutro rozmowe kwalifikacyjna w multikinie

Polecane posty

Gość mam jutro rozmowe

matkoo ale sie stresuje-jeszcze nigdy nie bylam na takiej rozmowie o co moga mnie pytac?jak sie ubrac?

Gość zsdf
Możesz iść nago. Ciemni tam będzie. Dyrektor zerżnie Ci dupę podczas seansu i pracę masz gwarantowaną

Gość kocichrupek24
Ubierz czyste majtki. Będą się Ciebie pytali o choroby psychiczne w rodzienie przekonania polityczne i religijne. Na koniec spytaja czy jesteś dziewicą

Gość mam jutro rozmowe
ale wy ludzie mili jestescie naprawde...

Gość juk o grgorogaliku
w Krakowie to multikino?

Gość 8798798
tragiczna praca, wspolczuje ci bardzo. Ja po 3 miesiacach pracy w Multikinie zniechecilam sie do pracy w ogole...

Gość gość
cześć. wybieram się na rozmowę do krakowskiego multikina - jutro. z tym, że całe zaproszenie przez telefon wydało mi się dość dziwne bo powiedzieli że zadaniem będzie kogoś rozśmieszyć... a do tego zaprosili ponoć wszystkich kandydatów na jedną godzine. nie wiem co o tym myśleć. wie ktoś o co w ogóle chodzi??? spotkaliście z czymś takim w multikinie? jak w takim razie wygląda to spotkanie kwalifikacyjne?

Gość gość
Idź na rozmowę nie za pewna siebie ale jednak pewna. Ubierz się normalnie, nie luzacko ale też nie za bardzo sztywno tylko po prostu ładnie i schludnie. Nie stresuj się, na pewno będą pytać się co robiłaś wcześniej gdzie pracowałaś, dlaczego właśnie Ciebie mają zatrudnić itp.

Gość gość
Ja jutro mam pierwszy dzien sazu pierwsza praca stres mam ogromny;/ zycze powodzenia i napiszco i jak juz po wszystkim:-)