Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenia666

Ciąża?>??pomozcie mi jeszcze

Polecane posty

Gość kenia666

Cześc. Mam taki problem ze nie wiem czy nie jestem w ciaży chociaż kochałam sie myśle ze w dni nieplodne bez zabezpieczenia i spoznia mi sie okres juz 4 dni a dodam ze od dawna mam regularne miesiaczki co 28dni...Wiem ze moze to glupie ale chcialam sie zapytac i dowiedziec c zy mial ktos moze takie przypadki?? Zgory dziekuje za odpowiedzi

Gość oliwianta
Poczekaj jeszcze z 3 dni, bo być może z powodu stresu, albo jakiegoś innego czynnika np. choroby spóźnia Ci się okres... jak nie przyjdzie za parę dni to zrób test i przekonasz się czy to ciąża ;)

Gość Jasiaaa
jestem w podobnej sytuacji,z tym że okres mam na 10,także jeszcze wszystko przede mną.bardzo możliwe,że to ciąża,masz jakieś objawy ?

KOBIETKI,,, ja okres zawsze maiłam co 24 dni , najdłużej czekałam 28 dni,,, dziś mija 50 dzień , okresu jak nie widać , tak nie widać! ;D 4.11 idę do ginka na usg ,może w końcu się udało ;D (dodam ,że o dzidzie staram się już dwa lata). Objawy niby "jakieś" są; boli mnie podbrzusze ,od jakiś trzech tygodni,sutki , i mam wzdęty brzuch! jakieś 1,5 -tora ,tygodnia temu ,robiłam test ,ale wyszedł niestety negatywnie , . Skąd "te" objawy ?! nie wymyślam ich! czekam z W I E L K Ą nadzieją na czwartek ;-) pozdrawiam

Gość wiesz coooooo
anisia ja jak zaszłam w ciąże to nawet okres dostałam tyle, że bardzo skąpy. czułam, że coś jest nie tak i zrobiłam test, wynik był negatywny. potem jeszcze chyba 2 testy zrobiłam i cały czas wynik miałam negatywny. piersi mnie bolały tak jak przed miesiączką i miałam wzdęty brzuszek.testy mówiły jedno a ja wiedziałam swoje. na wakacjach to nawet mój mąż zaczął mówić żeby test kupić no i kupiliśmy 2 testy oba pozytywne :) w polsce jeszcze jeden też pozytywni:)i biegiem do lekarza żeby potwierdzić. teraz jestem w 20 tygodniu:) mam nadzieję, że będzie dzidzia:) a do autorki zrób test zazwyczaj wykazują doąć wczesną ciąże, tylkopoproś w aptece o bardzo czuły. jeśli wynik będzie negatywny poczekaj spokojnie tydzień. może to hormony, stres spadek wagi itp. jak byłam młodsza przeszłam na dość ostrą dietę i okres spóźnił mi się 18 dni. jeśli po tygodniu nie będzie miesiączki zrób kolejny test. niezależnie od wyniku powinnaś wtedy udać się do lekaża. albo da coś na wywołanie miesiączki albo stwierdzi, że będziesz mamą.

Gość kenia666
oo dziekuje wam za opinie i podzielenie sie waszymi przejsciami:) Anusia to trzyumam kciuki oby sie udalo!!:) ja tez juz jeden test robilam i wyszedl negatywny i jutro rano czeka mnie drugi:) wiesz cooo_ noo juz piaty dzien i nie mam okresu i bola mnie piersi jak na miesiaczke oraz brzuch tez mam wzdety...spadek agi oraz inne choroby nie wchodza w gre bo nic takiego sie nie dzialo:) ale mam nadzieje ze ta mama zostane:)