Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaaaaaa

PANOWIE CZEGO OCZEKUJECIE ?!

Polecane posty

Gość paulinaaaaaaa

Powiedzcie Wy mi ,mężczyźni - jeśli się tu pojawiacie czy mężczyzna żeby zawsze był wierny kobiecie i nie miał w głowie głupot musi dostać porządny seks tyle razy ile chce i jak mu się podoba ,musi porządnie zjeść ,mieć pozowlenie na wyjście z kumplami czasem wieczorem i zalać porządnie robaka i czuć w partnerce osobę zaufaną ? Czy własnie to jest złoty środek żeby utrzymać przy sobie ukochanego ? Aha i może jeszcze jedno pytanko powiedzcie mi jak najtrafniej pokazywać swojemu chłopowi że może nam zawsze ufać i co właśnie według nich robimy fatalnie że to zaufanie z dnia na dzien maleje... ? dziękuję z góry za odpowiedzi ! pozdrawiam ;*

Gość Życiowy 1
Skoro pytasz poważnie, to ja odpowiadam poważnie - nie myśl proszę w kategoriach wymiany, zapłaty(dobry seks, idź kochanie z kumplami zabaw się... itp.). Odpowiedź jest dużo prostsza i prawdziwa - po prostu KOCHAJ swojego faceta i okazuj mu to, żeby nie miał wątpliwości. Bez tego nawet najlepsza zupa na obiad ci nie pomoże na dłuższą metę, a przecież wszyscy chcemy mieć udane długotrwałe związki... Jeżeli jesteś dojrzała, to zrozumiałaś, co miałem tobie do przekazania. Co do zaufania - udowodnić, że jesteś godna zaufania - po prostu wymaga to czasu i przekonania się co do ciebie czy w danych sytuacjach nie zawodziłaś, czy jesteś godną zaufania - do tego potrzebne są - że się tak wyrażę - "testy życiowe".

Gość Życiowy 1
Druga rzecz, to on musi kochać ciebie, wtedy głupoty i dupeczki nie będą ważne

Gość tututut
paulinaaaaaaa wlasnie podstawowa i najwazniejsza sprawa - ty go kochasz pewnie ale czy on ciebie? pamietaj faceci szczegolnie ci pewni siebie i z w ysoka samoocena lubia sie wiazac dla przyjemnosci - sex i te sprawy a jak juz mialas tego pecha i sie zauroczylas w takim typie (no akurat w takim jest sie najlatwiej zauroczyc bo jest atrakcyjny wiec wszystko szybciej sie odbywa a czasami nawet od razu jest pociag ) to trudno trzeba sprawdzic czy chodzi o przyjemnosc czy milosc i uciekac ... bo jak to bedzie milosc to da z reszta sobie spokoj .... ci mili faceci mogli by dac to wszystko co kobieta oczekuje a one ciagle tych drugich biora i zyja z problemami tylko dlatego ze pociag fizyczny czuja do tych 2