Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze wszystkich o rade

Prosze o interpretacjetego!!!!bo nie wiem co to znaczy

Polecane posty

Gość Prosze wszystkich o rade

Gość Proszę wszystkich o radę
Znaczy ja rozumiem tekst...ale nie wiem o co chodzi mojej byłej Tekst jest taki Nigdy nie myślałem, że mógłbym Ciebie zapomnieć Nigdy nie myślałem, że będę człowiekiem, którym jestem teraz Minęło tylko 20 sekund odkąd cię zostawiłem Ponieważ nigdy nie mógłbym być Twoim kochankiem Znalazłem inną dziewczynę, która zajmuje mój czas Więc już nie sprawisz, że będę cierpieć Spójrz w moje oczy Tam naprawdę nie pozostało nic do stracenia Ale teraz wiem Że nigdy nie wrócę do ciebie Miłość rośnie obojętnie Krew, łzy i złoto Nie sprawią że będzie lepiej Nigdy cię nie zawiodłem kochanie Nigdy cię nie zawiodłem kochanie I to nie sprawiło że było choć trochę lepiej Krew, łzy i złoto Jest 20 sekund odkąd Cię zostawiłem I pamiętam dlaczego nigdy nie patrzyłem się wstecz Nie mam żadnego powodu by ci wybaczyć Widzę to w twoich oczach Cierpienie ukryło smutek Ale ja wiem że nigdy nie ukryje prawdy Krew, łzy i złoto Nie sprawią że będzie lepiej Nigdy cię nie zawiodłem Nigdy cię nie zawiodłem I to nie sprawiło że jest choć trochę lepiej Krew, łzy i złoto Nie sprawią że będzie lepiej

Gość beauty dolly
chodzi o to ze do Ciebie nie wroci bo poznala kogos innego

Gość KleeerrrrB
i chyba nie byla z toba szczesliwa

Gość Al Bundyyyy
i że właśnie robi loda czarnoskóremu mieszkańcowi Gabonu!

Gość KonikPolski
Wspolczuje.....ma na ciebie wyjebane