Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo fryzjer

co moge zrobic z takimi wlosami? ??

Polecane posty

Gość pseudo fryzjer

Witam. Mam takie włosy http://img838.imageshack.us/i/p1020791d.jpg/ i co moge z nimi zrobic, zeby jakos wygladaly? Zawsze po umyciu mam "szope" i ogolnie mi sie kreca. zaznacze ze jestem facetem, wiec bym potrzebowal jakis porad dla facetow !

Gość haahhaha hahahahahahha
obetnij na krótko

Gość Noraaaaa
Przeczekaj i zapusc, teraz sa modne dlugie i proste

nie zapuszczaj, bo z takim sianem będziesz wyglądać tragicznie :O

Fajna cenzura! :D Zapuść, gdy trochę podrosną będą się kręciły mniej. Poza tym użyj odpowiedniego szamponu, mam nadzieję, że zwracasz na to uwagę. ;) Ponadto dobrze by było, gdybyś włosy mył na wieczór i suszył je suszarką. Przez noc z pewnością Ci "oklapną", ale zanim zaczną się układac tak jak byś chciał (a do tego musisz dążyć za pomącą codziennego czesania ich w określony sposób) muszą minąć z dwa tygodnie. :P

borderlineowa chyba nie wiesz co mówiwz :O spojrz na jego wlosy! na pewno nie beda sie mniej krecily, bo to siano jest, szopa, a nie lekkie falki!

dwa tygodnie MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAH :D:D:D od chyba 10 lat czeszę grzwykę zawsze na jedną stronę, a po umyciu a włosy i tak jeśli je same zostawić, to kładą się na tę drugą, więc do dupy z tą teorią :O🖐️ ja CI mwówię, opierdol se na jeżyka

Gość pseudo fryzjer
@ jak mam dokladnie je czesac? i jakim szamponem mam je myc?? te wlosy mam strasznie szorstkie, suche, poplatane i ogolnie tkaie jak na zdjeciu :D

jak masz zniszczone to tym bardziej je zetnij na króciutko. zresztą kto to widział by facet z taką szopą latał :O