Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o srajacych golebiach

maz mi nie pozwala kupic tej spacerowki

Polecane posty

bo mowi ze kase trzeba sklaadac na samochod a ja nie mam w czym dziecka na zakupy wozic. :( Syn ma 1.5 roku i sam chodzi ale do sklepu nie da rady isc bo to daleko tylko chce zeby go niesc. Poprzedni wozek 3w1 sie zepsul (kolo odpada) i nie da rady nim jezdzic. Jak meza przekonac do kupna tego wqozka ktory bardzo mi sie podoba. http://allegro.pl/graco-trekko-super-stan-i1297867127.html naprawde bardzo bym chciala miec ten wozek

eee tammm, ladny jest i na dodatek ma tylko pare miesiecy , jak za te kase to okazja. ale co zrobi c jak chlop wczoraj na mnie nawrzeszczal ze na glupoty kase chce wydawac.

jak na wiosne???? teraz bym nim jezdzial!!!! kurcze ale mi sie podoba ten wozek :( szkoda ze nie bede go miec :(

:( :( :(

Gość o bleeeeeeeeeeee
nie znasz lepszege sposobu na reklame? :o

Gość Wózek przydaczny na potęgę, do
tego wcale nie wiadomo za jaką kasę, bo każdy potrafiący czytać dostrzeże, że cena minimalna nie została osiągnięta, więc reklama aukcji nietrafiona :P

to nie jest zadna reklama, po prostupodoba mi sie ten wozek a maz nie chce mi go kupic.

Gość odpusc sobie to badziewie
Graco to badziewiasta jakosc, nie masz czego zalowac. I dla poltoraczniaka to jest za duzy i za ciezki wozek, jak bedziesz nim miedzy regalami kierowac? do chodzenia do sklepu o wiele lepsza jest leciutka parasolka typu Maclaren

mieszkam na wsi wiec chodzi tylko o dojechanie prosta droga do sklepu. podoba mi sie z wygladau. Ciekwe za ile pojdzie ten wozek.

Gość Kalafingaaa
brzydki wozek nie dziwie sie mu

Gość okropienstwo.......
i jeszcze jakis kretyn cene minimalna za to ustawil :O Za darmo bym nie wziela.

Gość nannananan
hhhh jagoda 636 wczoraj pisała ze chce taki kupić czyżby twój mąż ci nie pozwolił

Gość nannananan
heheheheh no to ładnie szkoda że pod tym tematem się nie podpisała tylko jakiś psełdo sobie wymyśliła

moze sie wstydzi ze maz jej wozka nie chce kupić? zreszta mi sie nie podoba ten wozek:D

Gość nannananan
no pewnie się wstydzi zawsze go chwali a tu się okazuje że wcale taki kryształowy nie jest poza tym mój mąż niema nic do gadania jesli chodzi o wózek i o cenę

Gość okropienstwo.......
przeciez jagoda pisala, ze to ona trzyma cala kase a maz nawet na papierosy nie ma :D To jak w koncu to jest? :D

Gość nannananan
no to teraz wyszło szydło z worka hehhehehe

Ale z Was Sherloki Holmsy :D Rzeczywiscie to ja zalozylam ten topik. :) Nie wstydze sie ze mi maz nie hcce wozka kupic tylko nie chcialo mi sei juz logowac bo syn chcial na spacer isc , dopiero teraz wrocilismy. Moj mezus kochany ❤️ jest jak najbardziej krysztalowy zwlaszcza teraz jak przestal palic :) i dzieki temu mamy wiecej kasy. :) Oszczedzamy bardzo na nowy samochod . Owszem ja trzymam kase ale przeciez nie moge wydawac kasy na co mi sie podoba bo co innego krem Diora :D ktory mozna w szafce schowac a co innego wozek ktory przeciez w szafce lazienkowej nie upchne. :D

jagodo--> to lepiej krem kupić za 300 zł niz wozek dla dziecka? dziwny ten twoj maz przeciez wozek dziecko bedzie miało na lata a nie na msc czy 2 i zawsze jest potrzebny, a 3 stówwy to chyba go nie zbawia.

krem nie jest glupota , przynjamniej dla mnie. A wozek... no coz... syn juz bardzo dobrze chodzi w starym wzku tez nie bardzo chcial siedziec tylko stal jak jechalismy :O moze maz ma racje.

Gość karola29
nie kupuj takiego KLOCA! kup prostą spacerówkę nową, nie rozklekotaną, np Coneco Joker, lekka i zwrotna, posłuży ci do 3 lat

Gość okropienstwo.......
Czyli wynika z tego, ze ten maz jelop :D nie wie ile kasy jest na koncie. Bo krem za 300 zl i owszem schowasz ale na koncie uszczerbek o 3 stowy widac od razu :D A jak nie wie ile jest kasy na koncie a i tak i tak go oszukujesz to kup wozek i wcisnij mu ciemnote, ze dalas za niego 50 zl. Krecisz Jagoda az wiory leca :D:D:D:D Maz kase trzyma a twoje kremy to twoje marzenia :P

jagoda ---> masz priorytety naprawde , krem wazniejszy niz dziecko... masakra... ! co z ciebie za matka...