Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o srajacych golebiach

maz mi nie pozwala kupic tej spacerowki

Polecane posty

Gość hahaha.................
i wyszło szydło z worka kto rządzi u jagody w domu :D:D:D

Gość rewqatrek
hahahaha, no własnie , załowała chłopu kasy na papierosy w święta , a sobie kremy kupuje ,,, chłop żałuje kasy na wózek dla dziecka , bo chce sobie samochód kupic ... jesteście the best ... Swoją drogą ten mąż twój to ciapa jest i kapeć , skoro nawet paru groszy nie chcesz mu dać z tego co on zarobi . My mamy odzielne rachunki bankowe , ale mąż przelewa mi prawie wszytko , bo nie ma głowy do robienia przelewów, wiec ja pilnuje zeby było wszystko opłacane w terminie , zostawia sobie jakas kaskę na swoje wydatki typu papierosy , paliwo , a jak mu zbraknie to wyciąga sobie z bankomatu z mojego konta , albo ja mu przelewam na jego . W zyciu bym mu nie żałowała na papierosy !

:D :D :D a ja swojemu zaluje na papierosy bo to nie jest chleb ze musi kupic tylko bardzo szkodliwy nalog z ktorym moj maz dzieki Bogu walczy i nie plai juz 4 dni. :)

Gość jdshf.ldsf
haha,ja juz widze te jej diory....wiecie, jagoda odpala kompa i sobie siedzi i oglada te diory :D:D:D:D:D

Gość JAGODA CO Z CIEBIE ZA MATKA!!!

Gość rewqatrek
taaaaaa, pewnie sępi od kolegow w pracy te fajki . Zrezygnuj z internetu to tez nie jest chleb , chociaz będzie spokój na kafe :)

Gość dopiero 4 dni a nie juz
sama kup wozek jesli maz nie chce kupic a jak nie chce kupic to dziecku a nie tobie sprzedaj stary -kup nowy

niedługo maz ci przytyje z 10 kg bedzie zły jak osa i bedzie jadł co popadnie

Jak sprzedam stary jak kolko odpada . Ktos kupi i bedzie zlorzeczyl na mnie. Mezus jest szczuplutki, umiesniony i wysoki. Wyglada jak model z zurnala. A nie przytyje bo codziennie pracuje :)

Mezus jest szczuplutki, umiesniony i wysoki. Wyglada jak model z zurnala model z zurnala ??? przeciez mialas jego zdjecie to nie wygladał jak model:O moj szwagier był szczuply i umiesniony , rzucił palenie po smierci brata , miał prace fizyczna codziennie i co? tez przytył( i to dużoo) bo nie palił:P

:D No to moj przytryje , bedzie zly jak osa i bedzie mnie bil. Bedziesz wtedy zadowolona agata bb??? Daj sobie babo siana , bo tylko caly czas mnie krytykujesz. Robie tak jak ja uwazam za sluszne i nic ci do tego!

No to moj przytryje , bedzie zly jak osa i bedzie mnie bil. Bedziesz wtedy zadowolona agata bb??? czy ja cos takiego powiedzialam ???? nie krytykuje cie poprostu uwazam ze jestes jakas dziwna kupujac sobie kremy z 300 zł a dziecku wozka nie chcesz...:O

hahahah mamy naszą niezależną jagodę, hę? co to męża pod pantoflem trzyma?;) takie właśnie są skutki uzależniania sie kobiet-matek od męzów, rodziców, teściów jak kobieta pracuje i ma swoją kasę, to kupuje taki wózek, jak jej się podoba i jaki wygodny - i tyle pomijam już fakt, że kwestia priorytetów u jagody jest zatrważająca... krem za 300 zł ok, bo mozna ukryć, a wózek za 200 nie, bo mąz by z domu wyrzucił:D straszna ta wiejska mentalność jest jednak - chowanie zakupów przed partnerem jak dziecko chowa coś przed rodzicem:o no tak, jagoda, która zawsze pisze pod swoim czarnym nickiem...;) rozbawiło mnie to wszystko, przyznaję:)

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
ZGADZAM SIĘ na krem ci nie żal a na wózek tak.BEZSENSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krem nie jest glupota , przynjamniej dla mnie. A wozek... no coz... widzisz ta sa twoje słowa :O masakra :O

Gość autorko kup ten
wózek i zrób przelew - w czym problem? stary trzyma kasę czy co? jeśli nie da kasy to rózwód weź i wtedy będzie musiał sie "swoim"majątkiem podzielić :p

przytyje przytyje a jak nie przytyje to wroci do palenia tatus załuje dziecku na wózek-porażka

a maż jest albo szczuplutki albo umiesniony - jedno wyklucza drugie - nie ma szczupłego atlety urosnie mu brzuszysko ale chociaz zdrowszy bedzie - niech odklada 10 zł co dzien -zamiast paczki papierosów a za niespełna m-c uzbiera na wózek zamiast fajek

...bo tatuś tyra na budowie od świtu do zmroku, a jego żona wydaje pieniądze na pierdoły dla siebie. nie ufa jej i pewnie ma dość pasożyta w domu. pomijam już fakt, że to taka typowa wiejska mentalność - zje byle co, dziecku kupi byle co, ale nowy samochod przed garażem stoi, żeby sąsiedzi widzieli :D

autorko kup ten wózek i zrób przelew - w czym problem? stary trzyma kasę czy co? jeśli nie da kasy to rózwód weź i wtedy będzie musiał sie "swoim"majątkiem podzielić " rozwod w moim przypadku to kiepski pomysl :D bo wszystko co mamy jest moje a niedawno wlaczylam meza do wspolwlasnosci. A poza tym kocham swojego meza i nie zamierzam sie rozwodzic . :D krem i tak zawsze bede kupowala nawet gdybym kasy nie maiala. Dzieki niemu czuje sie atrakcyjnie i mam naprawde piekna cere (kazdy mi to mowi) Mnie tez sie cos od zycia nalezy. Dajcie juz spokoj. :D

maz ci nie pozwala?a co to bog i wladca???zreszta wozek jest beznadziejnej jakosci... p.s.a Tobie kochana na ta piekna twarz nawet krem DIOR nie pomoze:(zalamka

Gość jagoda czytajac twoje
wypowiedzi mozna sie normalnie zalamac !

zastaw sie a postaw sie :O ale masz żydka męża :O ty go kochasz-a on ciebie? poza tym nic nie jest twoje a raczej jest twoich rodzicow tak w ogole to podpisywaliscie intercyze ze piszesz iz twoje?

wszystko jest twoje a wozka dziecku nie kupisz bo sie boisz meza?

przeciez wam pisze tepaki ze wzielam meza do wspolwlasnosci czyli to co bylo tylko moje teraz jest tez jego. To nie jest tak ze gdybym sie naprawde uparla na ten wozek to bym go sobie nie kupila tylko chodzi o to ze musimy zaoszczzedzic pare gr. A wozek w tym przypadku kiedy syn juz chodzi jest zbednym wydatkiem.

dlaczego myslisz ze sie boje meza? :D ja trzymam kase ale ja tez nie moge wydawac pieniedzy na co mam ochote ( nd kremu diora) :D ale sie mozna z was usmiac dziewczyny!!! :D

ale to taki śmiech przez łzy, prawda, jagodo?:) moja dobra rada, z serca idź do pracy, do szkoły uniezależnij się wreszcie od rodziców i męża, bo pod 30-tkę jestes i dziecko masz wtedy zaczną Cię szanować i liczyć się z Twoimi potrzebami

z ciebie tez co z tego ze dziecko chodzi? pojdziesz pieszo 2km w jedna i druga strone z nim?plus zakupy? 3 latki i wiecej jezdza jeszcze w wozkach po co wam auto skoro chodzicie?