Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciaanciaaa

jak wygląda wasz dzien mamy

Polecane posty

Gość mamciaanciaaa

mam 16 mc synka wstaje kolo 8 je butle 30 min bawimy się w sypialni pozniej idziemy do pokoju-salonu maly ma w tym czasie bawic się zabawkam ale robi wszystko inne np wyciaga ksiazki z szuflady rozwala co sie da itp ja robie sobie sniadanie ogladam ddtv i lykając sniadanie staram sie zainteresowac malego zabawkami o 10 idziemy albo na spacer i małe zakupy mieszkam na mega zabitej dechami wsi albo do mamy 11-11 30 mały zasypia spi do 14 max jak wstanie je obiad pozniej 30 min albo spacer albo idziemy do mojej mamy wracamy koło 15 i mały powinien sie bawic do 17 30 bo wtedy jest juz spiacy ale on nie tylko placze marudzi rozwala wszystko a ja nie wiem co robic

Gość vvvnnnmmm
Miałam identycznie z tym marudzeniem już po obiedzie, własnie w takim w wieku około 15-16 misięcy , u nas przypapadało to na wiosne , w lato czyli 2-3 misiace później już było o niebo lepiej , a teraz mała wogóle nie marudzi , ale oczywiście ma inne swoje fanaberie i sie buntuje , ale w wiekszości bawi sie sama , rysuje , układa klocki i układanki i tak zlatuje do wieczora, z tym że ona chodzi teraz do żłobka to moze dlatego , połowę dnia spedza poza domem , wiec potem w domu sie nie nudzi.