Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytannko do waas

ile pieniędzy zaproponować za taką pracę?

Polecane posty

Gość pytannko do waas

kiedy pracodawca zapyta ile chciałabym dostawac pieniedzy, ile powiedziec? praca jest na stanowisku sekretarki/osoby do wykonywania prac biurowych, w centrum duzego miasta, mam wykształcenie wyzsze

Gość bezsensuu
2500 brutto co najmniej na początek

Gość chce go mieeeeeeeeeec
800 netto bo nie potrafisz nawet prawidłowo formułować myśli

Gość pytannko do waas
praca dotyczy wykonywania prostych prac biurowych typu: - zarzadzanie korespondencją - odbieranie telefonów - wyszukiwanie klientów, dostawców - jakies proste raporty itp myslicie ze az 2500??

Gość bezsensuu
Ja znam swoje możliwości, wiem, że jestem naprawdę dobrym pracownikiem, więc 2500 tysia to mega minimum.Jeżeli masz wątpliwości, czy to nie za dużo, to znaczy, że dla Ciebie ta kasa faktycznie jest zbyt wysoka.

Gość meżczyźni powinni być
2500 to na początek potem pewnie dorzucą jak się sprawdzisz

Gość pytannko do waas
mam wątiwosci bo nie mam zbyt duzego doswiadczenia. Jednie pol roku na podobnym stanowisku w innej firmie i kolejne pół w drugiej. Ale to było ponad 2 lata temu, nie miałam wtedy magistra. W tej chwili nie mam pojecia jak kształtują się zarobki pracowników biurowych - stad moje watpliwosci

Gość daria1990l
a ja mam lepszy sposób na zarabianie nie musisz mówić ile chcesz zarabiać tylko sama o tym decydujesz. w ciagu jednego dnia zarobiłam 50$-mam juz kase na koncie . na start masz 5 ocen stron napisac(króciutko) i masz juz 28$ http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=darunia1990l

Gość pytannko do waas
nie dziękuję;)

Gość zosia_samosiaaaaaaaa
jak zaproponujesz za mało to stwierdzą, że sama się nie cenisz więc może faktycznie nie warto. Jak za dużo to pomyślą, że uważasz, że na tyle zasługujesz i cenisz się wysoko więc będziesz dobra. Lepiej za dużo niż za mało. No i jak chcesz np. zarabiać 2.5 tys to powiedz że 3 i będzie z czego negocjować. Tylko musisz być pewna siebie i stanowcza. Ja bym powidedziała 3 tys. co najmniej. W końcu za coś trzeba wyżyć! 5 lat studiów i rok doświadczenia to nie jest mało;/ Irytuje mnie ten kraj gdzie ludzie po studiach dostają 1.5 tys zł. Jak tu założyć rodzinę, kupić mieszkanie itd... No w każdym razie minimum 3 tys proponowałabym.

Gość fdgfgdfgdf
a jakie studia skonczylas?

Gość pytannko do waas
ekonomiczne na bardzo dobrej uczelni. znajome ze studiów podpowiedziały że mam zaproponować 1200 na ręke na początek i cieszyć się jak tyle dostanę:)

Gość brawooo klownie
jesli jestes z warszawy to 2500 kola, jesli z mnijeszego miasta poznan, wroclaw, karków to 1500 na reke. wiecej nie dostaniesz

Gość miriella
to zależy jaka to firma i czy w ogóle mają zwyczaj płacenia pensju wyższych niż muszą

Powiem Ci tak, z pracą teraz jest średnio. Ludzie cieszą się jak dostaną jakąkolwiek i pewnie stąd zdanie Twoich koleżanek. Powiesz za dużo, to pomyślą, że się przeceniasz, powiesz za mało - to tyle Ci dadzą, mimo że może myśleli więcej. Zasugeruj się raczej tym, ile się obecnie zarabia w Twoim mieście na podobnym stanowisku. Wykształcenie raczej nie odgrywa tutaj zasadniczej roli, tylko doświadczenie, a raczej jego brak jak sama napisałaś. A jakie to miasto?

Gość pytannko do waas
Poznań

Gość wynagrodzenie za prace
w miescie 200 tys..czyli male moze srednie dostaniesz u nas ok 1100-1300max!! Wiem bo wiekszosc z nas tak ma

Gość sorry ale co mi po asystentce
ktorej musze uczyc wszystkiego od nowa ;/ bo wiedza zdobyta na studiach ma sie nijak do praktyki. Mysle ze 1500 zl na reke to max na poczatek ;/

Obecnie ok. 1000 na rękę to najniższa krajowa. Zaproponuj może 2000 zł brutto, wtedy to będzie 1450 mniej więcej na rękę jak na początek.

Gość Czipendejl
dla porownania - praca doradcy hipotecznego w jednym z bankow - oddzial w duzym miescie na polnocy Polski - 3500brutto na dzien dobry + premie za sprzedaz + opieka medyczna + karta benefit

Gość najpiekniejszaaaaaaaa
2500 brutto

Gość ludzie ale ona nie ma
doswiadczenia ;/