Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anatoll

Mężczyźni ! nawet jeśli jestescie bardzo zdesperowani to nie zapładniajcie desek

Polecane posty

Gość Anatoll

płaskich kobiet!!! pomyślcie , że w razie wpadki jeśli taka baba urodzi dziecko, to to malenstwo umrze z głodu (prosze nie mowic o sztucznym mleku i laktatorze, bo dziecko zasługuje na mleko od matki a nie z proszku) dlatego myślcie o tych niewinnych istotach i powstrzymajcie żądze.

Gość bo taka prawda,że
Anatoll jest zgorzkniałą kobietą- "niedeską" czyli jakąś mającą wielkie bimbały zapewne nie jest z nich zadowolona i nienawidzi kobiet, któe są szczupłe i mają niewielki cycki bo one mają większe powodzenie od niej :D

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
"bo taka prawda, że.." - masz 100% racji Podejrzewam, że waży z 90 kg, cycki ma obwisłe, i żaden facet jej nie chce. Więc wysyła apel i myśli, że jej to coś pomoże!!! Żałosne:P

Gość Anatoll
hahahha :D jasne , wszyscy jesteście wrózkami;) nie bede mówic ile waze itp itd. nie zamierzam... chociaż przyznam ,że jestem kobietą, młodą i mam spore cycki C , czasem kręgosłup mnie od nich boli, ale nie gardzę kobietami ze zgrabnymi B , tylko A to już przesada...laski płaskie jak deska z cycami jak u faceta to choroba

równie dobrze można powiedzieć aby kobiecy nie sekiły się z facetami którzy mają mniej niż 19 cm co jest po prostu głupie ;D

Gość Anatoll
ale co ma penis do tego?? mi nie przeszkadza mały penis a ponadto penisem dzieci nie karmisz , więc facet może nawet mieć mikroptaka

no tak ale piersi też składają się z tłuszczu a tłuszcz jakoś mleka nie produkuje ;p

ja tam bufecikiem sie nie kompleksze, D jest... ale czasami bym dala wiele z jajka sadzone... przynajmniej w krzyzu nie lamie :D

Gość ale bzdurra totallna
ile ty masz lat dziecko? Kobiecie w ciąży piersi powiększają się o jakieś 2 rozmiary, więc zastanów się o czym ty piszesz

Anatoll... moja siorka ma takie jak na pierwszym zdjeciu. mikroskopijne. jak byla w ciazy nosila rozmiar C. a dzieciom chyba bez roznicy co ssa? byle mleko bylo

wiadomo ze z większych ;) ale też piersi to nie wszystko co decyduje o atrakcyjności kobiety ;)

levi, prosze cie.. my tu gadamy o maciezynstwie a nie o preferencjach seksualnych

to inaczej ;) facet szuka odpowiedniej partnerki do wychowania dzieci a nie takiej która ma je tylko karmić ;)

Gość jestem w tym dobra czochraj
leviatan jest gejem więc woli deski:classic_cool:

jestem w tym dobra czochraj -> jakbym był gejem to wolałbym facetów a nie kobiety (niezależnie od wielkości biustu), ale nie jestem gejem i wole panie.

Gość ale bzdurra totallna
co wy tak się go czepiacie ciągle? To podryw w stylu 10-cio latków :D

Gość faceci to idioci jednak
przecież to kobiety z dużymi piersiami mają częściej kłopoty z karmieniem! ...nawały, guzy, zastoje, zapalenia.... kłopoty z odstawieniem :P ja może deską nie jestem - ale mam miseczkę B - więc nie jest to zbyt dużo, wykarmiłam 2 dzieci bez najmniejszego problemu - nic mnie nie bolało, nie ciekło - dzieci miały dokładnie tyle jedzenia ile potrzeba, a jak chciałam odstawić to po prostu to zrobiłam, bez tabletek czy innych dziwnych metod - typu bandażowanie :O

Gość Anatoll
nie mówie o biustach B !! bo biust B to jakiś tam cycek jest, tylko mówie o takich sytuacjach gdzie laska ma płaską klate i dwa suty !!! to jest mniej niż A , biust zero... a co do leviatana to chyba ma pedofilne zapędy :o

Gość bo taka prawda,że
taaa taaa już się nie tłumacz Anatoll my nie dajemy się manipulować obwisłym babom co mają galaretę zamiast biustu :D

Gość bo taka prawda,że
i tak w ogóle Anatoll jak jesteś kobietą to co ci do tego jakie twoje koleżanki mają cycki ? chore to hihihihihi /więc wykrywam tu pewną manipulacje /

Gość glupota.............
Nie wiem kto to zaklada takie tematy - ale widocznie ktos kto nie grzeszy wiedza:) Co ma wspolnego rozmiar z karmieniem dziecka?? :) Czy sa to male czy duze piersi przez 9 miesiecy ciazy przygotowane sa odpowiednio na karmienie;) Ja przed ciaza milam rozmiar miseczki 75 A:) Urodzilam dziecko niewiele wiecej mialam : 75B. A mleka lecialo jak wsciekle i jeszcze bym pol szpitala noworodkow wykarmila;) Karmilam dziecko do 11miesiaca zycia ;) Pozniej nie karmilam ze wzgledu tylko i wylacznie na to ze musialam brac pewne tabletki;) Kochana autorko najpierw zaczerpnij troche wiedzy zanim zalozysz nastepnym razem tak beznadziejnie glupi temat;)

Zapomnialam dodac! Moja znajoma po porodzie miala miseczke D !! Karmila dziecko tylko miesiac bo mleko sie skonczylo ....... WIEC MOIM DRODZY PANOWIE NIE ZAPLADNIAJCIE KOBIET CO MAJA MISECZKE D BO WASZE DZIECI NIE BEDA KARMIONE NATURALNIE HAHAHA Ale tez nie zapladniajcie tak glupich kobiet jak zakladajaca ten temat bo wasze dzieci nigdy nie beda grzeszyc rozumem PO MAMIE ;)

Gość POGROMCA MITÓW
Ze swojego doświadczenia wiem cos o tym...a mam duże doświadczenie :D Kobiety mające małe sportowe cycuszki duzo bardziej starają się w łóżku i mają wieelki temperament !!! a baby mające cyce zwisające są leniwe leżą jak kłody albo jak wieloryby na plaży - tak mi się własnie kojarza :P

A na starosc zamiast cyckow to pasek do spodni sie robi...

:D:D:D Jakie teorie :P Kobieta z piersiami rozmiaru A ma taką samą liczbę gruczołów mlecznych co kobieta z piersiami rozmiaru D. Rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w produkcji mleka.