Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jakim cudem

snilo mi sie ze bylam na weselu u Zia:)

Polecane posty

Fajnie :D

Gość mnie też się śniło
wylałem ci wiadro pomyj na suknię!

To dobrze, choć wcale to nie musi być dobry znak bo podobno sny spełniają się na odwrót. ;) Oj, nie ładnie tak niszczyć cudzą własność. :) To niezgodne z prawem.

Gość mnie też się śniło
i co wytoczysz mi proces idiotko po KSW? kupiłaś już sobie magistra? studiując na takiej szmatławej pseudo uczelni nie masz prawa nazywać się studentką prawa...

szlag mnie trafia jak czytam takie coś-może zazdrościsz Zii że w ogóle ma skończone studia,a ty pożal się Boże ledwo zadwodówę skończyłaś i to tak z wielkim trudem bo rodzice musieli płacić nauczycielom łapówki.Kiedy tu nie wejdę-wielki jad...chyba opuszczęł to ślubne forum raz na zawsze.

Jejku a co Was to obchodzi gdzie studiuje i dlaczego? ;) Studiuje na KSW z jakiegoś powodu i nie dlatego, że nie dostałam się na UJ. Studiowałam na UJ rok dziennikarstwo, tak, że zaznałam tego zaszczytu studiowania na uczelni państwowej z 600 letnią tradycją. ;)A za rok będę studentką UW. Naprawdę uczelnia na której studiujesz ani którą kończysz nie określa jakim jesteś człowiekiem. ;)

ehh zia nie przejmuj się, ja też słyszę nie raz w jakiej to ja "gównianej" szkole się uczę :D potem w praktyce wychodzi kto ma jakie predyspozycje w zawodzie i naprawdę nie patrzą na to skąd gdzie państwowo czy prywatnie.

Gość ciekawe :)
opinia o ksw jest powszechnie znana. Sa dobre uczelnie prywatne ta do nich nie należy

Studiuje na KSW tylko dlatego, że postanowiłam studiować prawo pod koniec sierpnia, kiedy już nigdzie indziej nie można było papierów złożyć. ;) Poziom jest niezły(a na pewno wybijający w porównaniu z innymi wydziałami) jednak i tak mam zamiar się przenieść na inną uczelnie. To tylko taki przystanek. ;)