Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałowaGłowa...

100 zł za peeling migd u kosm.dużo?

Polecane posty

Gość migdałowaGłowa...

czy to dużo za taki peeling u kosmetyczki? warto? chce zniszczyć blizny i przebarwienia.

Gość migdałowaGłowa...
podbijam

Gość migdałowaGłowa...
nie pomożecie ?

Gość MkCaffe
To dobra cene, tylko jakiej firmy sa kwasy? Bandi, italian Beauty?Zapytaj.. peeling migdalowy jest bardzo delikatny, kozystnie dziala na przebarwianie, tradzik i blizny, ale stop-nie jednorazowa wizyta, trzeba zrobic serie ok 6 aby byly efekty!

Gość MkCaffe
miema iz kosmtyczka poinformowala cie o ewentualnym luszczeniu sie skory (nie wiem jaka masz), podraznieniu-nie powinno byc, ale kto wie.. no i o stosowaniu odpowioednich kremow w kuracji domowej najlepiej kremu z kwasami ktore tez delikatnie zluszczaja ale maja inne pH i stezenie niz kwasy w gabinecie

Gość migdałowaGłowa...
nic takiego mi nikt nie mówił, zastnawiam się czy taniej nie wyjdzie mnie jeśli zacznę działać na własną rękę, ale boje się tez że jeśli zacznę mieszać w tych kwasach to wypalę sobie twarz i na pewno nie będzie robić 6 zabiegów max 3

Gość MkCaffe
skoro sama wiesz lepiej to dzialaj :) pytanie jakiego efektu spodziewasz sie po 3 zabiegach? zadnego.. :) troche o kwasach wiem.. :) na Allegro mozesz kupic gotowe rozne zestwy :)

Gość migdałowaGłowa...
to lipa, nie potrzebnie nawet tracę tą kasę u kosm. może polecisz mi gdzie mogę kupić kwasy? nie mam na tyl kasy żeby nabijać kabzę kosm. a chce się pozbyć tych przebarwień

Gość MkCaffe
Najlepiej jak wczesniej poczytasz na temat zluszczania kwasami, jak dzialaja, jak wyglada proces zluszczania naskorka, jakie sa etapy, co jest wazne przy kwasach.. itd pozdrawiam

Gość MkCaffe
Sa rozne strony typu Biochemia urody, zdrob sobie krem itd..

Gość znowu ten sam dzień
Tyle samo płacę u swojej kosmetyczki, a zabieg wykonuję regularnie co miesiąc. Skóra po nim jest zajebiscie mięciutka, gladka i świeża. Sama też robię sobie czasem jakieś maseczki (gotowe lub kupione), ale to nie to samo. Na pewno będziesz zadowolona:)