Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Prosze pomóżcie nie wiem co mam robic. Więc tak: miesiączka sóznia mi sie okolo 8dni. Robiłam dzis test,ale wyszedł negatywny...mam od paru dni straszne bóle brzucha jakbym miała zaraz dostać ...żadne inne dolegliwości mi nie dokuczają czy to moze byc objaw wczesnej ciazy?? proszę odp pozdarwiam

ja mialam tak przez 2 tygodnie mi sie spozniał okres i przez ten czas bole tak jak na okres jakbym miala dostac zaraz i okazało sie ze jestem w ciazy.

Nie wiem co mam robic... czy poczekac jeszcze pare dni i zrobic kolejny test? ale ile mozna czekac...moze to nie ciaza tylko jakas infekcja? sama nie wiem co o Tym myslec

ja też tak miałam, od dnia spodziewanej miesiączki przez kilkanaście kolejnych oczekiwałam jej w bólach menstruacyjnych, ale sie nie pojawiła no i za 3 tyg mam termin porodu Ale test pokazał mi od razu dwie krechy. Może go powtórz za 2 dni...weż tez z innej firmy żeby było pewniej. Albo idź na hcg do laboratorium, to juz dzis bedziesz wiedziała na 100%. Czasem też miesiączka sie spóźnia i boli tak jakby miała zaraz byc, tez tak kiedys miałam, 18 dni spóźnienia i kaŻdy dzien z wrazeniem że to juz zaraz...no i pojawiła się polecam hcg z krwi:)

Witaj Fiolka. No tak napewno go powtorze. Powiedz mi Kochana bo zdnych innych dolegliwosci nie mam nie bola mnie piersi, nie jestem senna. GRATULUJE DZIDZI:)

U mnie było tak: żadnych dolegliwości, zadnego wiekszego śluzu o którym mówiły dziewczyny, bóle piersi jak na okres , w sensie spuchły jak zwykle, żadnych senności i mdłości, tylko ból brzucha i wcinanie nospy żeby móc isc do pracy lub zasnąć. Była na 100000000% pewna że okres bedzie, nawet aplikowałam tampomny, zeby nic mnie nie zaskoczyło, a tu zaskoczyło mnie coś innego ;) a najlepiej że brałam tez wtedy pigułki, wiec ciąża w ogóle była wykluczona :) senność i mdłości pojawiły się tak z 3 tyg po terminie miesiączki...ale mówie ci idź na hcg, to kosztuje ok 20-25 zł, a masz wynik dziś i to 100%, po co kupować 3 testy za 10 zł każdy i to nie pewne. Czy ciąża w twoim przypadku byłaby utrudnieniem?

No wlasniemasz racje Kochana chyba tak zrobie...nie nie wrecz przeciwnie bardzo bym chciala bobaska

no to goń na hcg i daj znać czy się udało :) zyczę powodzenia, to cudowne nawet z zaskoczenia :)

mi wykryło ciaże która miała 18 dni (na hcg wyszło ok 88 UI), czyli bardzo wczesną. Ile minęło tobie czasu od potencjalnego zapłodnienia?

test hcg wykryje kazdy nawet minimalny wzrost tego hormonu, wiec nawet jak bedzie ciąża 10 dniowa, to tez ją wskaże. Żeby uznać ciąże trzeba bodajże przekroczyc wartrość 5 UI.

Gość czyzby bobasek??:)
miałam identycznie, spóźniał mi się okres bolał mnie brzuch jak na okres wiec byłam przekonana ze na pewno będzie ale i tak zrobiłam test dla pewności ....wyszedł pozytywny :)

hmmm....trudno powiedzisc czy to ciaza bo niestety nie mam zadnych innych objawow oprocz bolu brzucha...zrobie hcg i zobaczymy 3majcie kciuki dzis pojade zrobic okolo 17ej

no to powodzenia, wynik pewnie bedzie jutro, wiec czeka Cię noc pełna wrażeń :) Trzymamy kciuki!!!!

Dzieki wielkie Fiolka!!!dokladnie tak...eh...3majcie 3majcie....:) jutro sie odezwe . Pozdrawiam

Gość czyżby bobasek
na objawy jeszcze przyjdzie czas...a po za tym nie zawsze każda musi od razu rzygać czy mdleć ja przez całą ciążę czułam sie rewelacyjnie, żadnych objawów nie miałam oprócz rosnącego brzuszka :)

Mnie strasznie bolał brzuch własnie tak jak na okres który nie przychodził. Potem tkliwość piersi.

Ogólnie to kiedys miałam nieregularne miesiaczki. Poszłam do mojej lekarki zapisała mi duphaston i luteine brałam. Prze 4miesiace mialam cykle co 24dni, a teraz 33dzien i nadal nie ma miesiaczki. Moj Partner poszedł do Doktora Piotra Jedrzejczaka w Poznaniu, zapisał mu tabletki bez recepty bo miał malo ruchliwych plemnikow...i je bierze od 9dni. Wiec nie wim co o TYm myslec niby ze mna wszystko wporzadku, ale jakby bylo z Moim wszystko ok to by nic mu nie zapisal prawda? ale tez jakby cos powaznego bylo to by zapisal cos innego na recepte...

Nie mam zadnych innych objawow oprocz bolow brzucha piersi mnie nie bola ,ale jak dotykam to jakby w srodku jakies guzki byly ....

Gość focka100
Witajcie Kochanie:) okazało się ,ze to nie ciąża jeszcze raz powtórzyłam test...a bolesci nadal ustępuja dzis dzwonie do Mojego ginek. i umowie sie na wizyte...szkoda...bo myslalam,ze sie udalo coz...

Gość focka100
:(

Gość focka100
Kiedy sa dni płodne??

oj, przykro mi, że się nie udało, ale nie ma co sie załamywać tylko zakasać rękawy. Jeśli chodzi o dni płodne to to jest dłuuugi temat. Zależy od organizmu, choć niby ksiazkowo w 28 dniowym cyklu powinny być w połowie, ale wszsytko może je przesunąć. Najlepiej polegać na obserwacji śluzu.