Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabije cie chamie

no normalnie siedze i rycze... :(

Polecane posty

Gość zabije cie chamie

posluchalam sobie piosenki boys - mamo i skaner - zolnierz i lzy mi ciurkiem lecą.... sorry musialam to napisac jestem strasznie mloda facet wczoraj mnie zostawil za 2 tygodnie rodze i po prostu tak mi źle.... sorry musialam to napisać

dokładnie - nie płacz za takim byle jakim facetem . Nie warto, mysl o dziecku

może poprostu boi sie tej wielkiej zmiany? daj mu kilka dni na przemyslenia, nie dzwon, nie pisz, poczekaj...i tak bywa...skup sie na dzidziusiu, on jest teraz najwazniejszy :)

Nie przejmuj się...wiadomo czasami trzeba popłakać wtedy człowiekowi lżej na duszyczce...ale to że Cie zostawił to nie koniec świata. Uwież mi przeszłam podobne doświadczenie...i dziś dziękuje Bogu że tak się stało. :D:D Głowa do góry... :*

dlaczego?? Nie możesz się poddawać...szczerze mówiąc na ch u j Ci taki pajac co pije i nie pracuje??? Przerabialam to samo!

Gość ggggffffffffff
no i po kim ty płączesz? takim cha mie ktory woli pic z kumplami?? pomysl o dziecku-chcesz takiego ojca mu dac wez sie za siebie jesxcze spotkach kogos a od niego to bym sie trzymała jak najdalej

Gość GOSIKOL
jestes dorosła???/ to co rodziny sie boisz i tego co pomysla??? litosci, kobieto:O

Słuchaj...czym ty sie przejmujeesz...co ludzie powiedza nie bedziesz pierwsza samotna matka i nie ostatnia...wiem ze wiaza sie z tym przykrosci i nieprzyjemnosci...poprostu musisz przez to przejsc...bedzie dobrze :D bedziemy trzymac kciuki...a ile masz w ogole lat??

Gość jdshf.ldsf
to trzeba bylo dupy nie dawac tania szmato oddaj dzieko do adpocji, zrzec sie praw zaraz po narodzinach...bedzie mialalo lepsze zycie niz z toba pierdolona patologio

oj...no to faktycznie mlodziutka jestes...a Twoi rodzice wiedza ze jestes w ciazy???

nie reaguj na obraźliwe komentarze :) posłuchaj, czy masz w rodzinie kogos z kim możesz porozmawiać? mame? siostre? ciocię? ważna teraz bedzie pomoc rodziny a nie przyjaciółek. Musisz w nich znaleźć wsparcie, także wsparcie w twojej decyzji, jeśli zdecydujesz że nie chcesz jego powrotu. Wierz mi że lepsze w takiej sytuacji sa alimenty niż wykłucanie sie o każdą złotówkę którą przepije lub łaskawie ci rzuci. Pomyśl o sobie i o maleństwu, nie o nim, on o tobie nie pomyślał. Jesteś bardzo młoda, ale to nie zmienia faktu że masz sie zgadzać na takie traktowanie. Pamietaj, że mężczyzna sie nie zmieni, jeśli juz są problemy, to z czasem one się tylko napiętrzą. Wydaje mi się że lepiej być samotną matką i ledwo ciągnąć koniec z końcem z opcją poznania kogoś fantastycznego, niż mieć kłopoty z facetem, który nie jest wart funta kłaków. Pamiętaj że jeśli bys go kiedys przyjęła spowrotem to dziecko bedzie świadkiem wszytskich awantur, a i twojego zdrowia szkoda. Znajdz wsparcie w rodzinie, nie zrobiłaś nic złego, to on jest nie dojrzały.

to tylko teraz wydaje ci się że bedziesz sama! to chwilowe, uwierz mi! Bedziesz miała małą kruszynkę, to bedzie twoja rodzina, bedzie patrzec na ciebie jak w obrazek, bedziesz dlka niej najwyższą miłościa i wartością. A potem, jak dojrzejesz, i poznasz swoją wartośc i nie dasz się wykorzystywać byle łajzom, trafisz na kogos opikunczego , dobrego i pokochasz go naprawde. Nie rób nic z lęku przed tymczasową samotnością. Tymczasową!!!

Sluchaj ja Ci proponuje tak jestes bardzo mloda...i mysle ze to najlepsze rozwiazanie...powiedzmy twoi rodzice zostali by prawnymi opiekunami maluszka, po tym jak najszybciej niech sie postaraja sadownie zeby stac sie rodzina zastepcza do czasu az bedziesz pelnoletnia...twoi rodzice bedac rodzina zastepcza dostana 1000 zl na dzieciaczka co miesiac....do tego dojda ali,menty itp itd. Wiec byt dziecko bedziermialo cacy. Ty bedziesz mogla skonczyc szkole...i isc na studia...moze tam znajdziesz kogos odpowiedniego zeby stworzyc rodzine swojemu maluszkowi...normalna rodzine. Bez picia awantur itp itd

Gość ooll
nie bedzie zadnych alimentow bo on nawet nie pomyslal o tym zeby znalezc jakas prace wiec nie ma z czego placic. a rodzice nie chca tak zrobic z ta rodzina zastepczxa bo twierdza ze sa za starzy i ze to bez sensu, jego rodzice mieli tak zrobic ale juz za pozno

no fakt mozna chyba do 40...zostac rodzina zastepcza...tak mi sie wydaje...ty a to ze on nie pracuje to nie znaczy ze nie ma obowiazku placenia alimentow! Dostaniesz z funduszu tyle ile masz zasadzone....a jak nie rodzice to pomysl jeszcze nad kims kto moglby i chcialby sie podjac...to sa wazne sprawy...

i nie mow ze cos jest bez sensu...na swiat idzie twoj potomek...ty musisz nadac sens w jego zyciu!