Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmacznionaaaa ////

facet ciagle mi wypomina ze mam duzy brzuch

Polecane posty

nie jestem osoba gruba natomiast mam dosc spory brzuch. Przytylo mi sie troche i poszlo glownie w brzuch. Od tej pory facet ciagle mi mowi ze mam duzy brzuch , ze mu sie nie podoba jak sie wylewa zza spodni itp. czy to wporzadku z jego strony ?

Powiedz mu, że ma małego ptaka w ramach zemsty - odczepi się :D A tak na poważnie... Jak cię nie akceptuje taką jaka jesteś to czego on przy tobie szuka...:o

Gość ja tu wietrzę spisek
powiedz mu o tym małym ptaszku :) powinno pomóc :p a sama zacznij robić brzuszki, ćwiczyć, nie jedz słodyczy, brzuszek zniknie i znajdziesz kogos kto cię będzie akceptował

Wołałabys, żeby Ci mówil jak to pieknie wyglądasz? A Ty nieświadoma niczego dalej bys tyła? Chyba lepiej pomyslec o tym, że faktycznie ostatnio Ci sie przytyło i zacząc sie odchudzac.

no wlasnie w tym problem. Bo jak zaczne sie odchudzac to oczywiscie brzucha nie zgubie tak latwo a schudna inne czesci ciala , np biust czego bym nie chciala

Gość ja tu wietrzę spisek
jaaasne, to lepiej mnieć wielki wylewający sie z za małych spodni brzuchol i jakieś cycki niż zgrabną figurę i mniejszy biust :D nie chce Ci się po prostu:) przyznaj ps, dobrymrozwiązaniem jest kupić spodnie dopasowane do Twojego rozmiaru realnego, bo ewidentnie nosisz za małe

i ma rację :) wylewający się brzuch nie wygląda ładnie, sama przyznaj faceci są bezpośredni, przekazał jasny komunikat a Ty możesz albo strzelić focha, albo postarać się schudnąć nie bój się o biust, bo w brzuchu szybciej zrzucisz ;)

nie mam za malych spodni , nie lubie jak mnie cos uciska za bardzo. Wole miec 75 C i duzy brzuch niz mniejszy i byc deska . Fakt nie chce mi sie tez. Ale mi przykro jak mi facet brzuch wypomina

no wlasnie jak chudne to pierwszy chudnie mi biust

Gość marinnnaaa marinnaaa
nie jedz slodyczy

Gość sgs
to mniej jedz i nie obzeraj sie wieczorem. koniec kropka

Gość sgs
albo zacznij pic zielona herbate albo inne ziółka

Gość najpiekniejszaaaaaaaa
to sie wez za siebie!!!!!!! skoro nie lubie tlustych bab to co dziwisz?

Gość najpiekniejszaaaaaaaa
wy tylko potraficie narzekac!!!!!!!!!!ze on taki niemily...ojojoj rozczulac sie nad soba a dalej tyc zamiast sie troche ograniczyc

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
co wy pierdolicie za brednie?!:-O to facet ma ja oszukiwac?! ma ja traktowac jako przecietniare/paszteta z dobrym sercem ktora toleruje a nie naprawde pozada?! jak ja schudlam nadmiernie to moj mi bez przerwy marudzil i nie robilam z tego problemu tylko przytylam dla niego:) gdy scielam wlosy gderal ze mu sie nie podoba i zapuscilam. cenie sobie szczerosc a nie ze ktos mi bedzie pierdolil na odczepnego ze jest wszystko okey a tak naprawde bede fee dla niego. a ty autorko wez sie za swoj brzuch i docen to ze masz szczerego faceta ktory zawsze ci doradzi, podpowie, skrytykuje jak jest cos nie tak

Gość zniesmacznionaaa ://
czemu tak po mnie jezdzicie ? ja wogole nie jem slodyczy bo nie przepadam. Nie jestem gruba. Przy wzroscie 173 waze 59 kg i jestem drobnej budowy tylko brzuszek spory . A jak bylam szczuplejsza ( wazylam ok 53 kg to mialam maly biust i facet powiedzial mi ze chcialby zebym miala wieksze:(

to cwicz i pozbądz sie sadła poza tym to wyjątkowo zle dla zdrowia, jezeli tłuszcz odkłada sie na brzuchu

Gość sgs
facetowi nigdy nie dogodzisz...

Ja Ci powiem co robić - rzuć faceta, bo jak chce Cię zmieniać (najpierw mówi ze masz male cycki, teraz ze za duzy brzuch) to wcale Cie nie kocha. A jak nie chcesz go rzucic to polecam cwiczenia a6w

Gość L-o-l-u-s
zniesmacznionaaaa //// - no coz facet jest szczery docen to! Skoro sama wiesz,ze to prawda to po prostu popros go by pomogl Ci ten nadmiar tluszczyku zgubic - wspolne spacery poprawia Wasza kondycje fizyczna i pozytywnie wplyna na zwiazek, bo podczas marszu mozna prowadzic niekonczace sie rozmowy, a te calkiem niezle wplywaja na zwiazek!

Gość gość
A ja sie nie oszukuje. Tak jak ja teraz mam brzuch, to za kilka lat bede miec zmarchy i co wtedy? ... Hahahah.. albo zapach starej baby? Hahaha... Bede zyla w strachu? ze zastawi mnie moj maz /TO STRASZNA RZECZYWISTOSC. Nie chce takiego mezczyzny. Modelka to nibylepszy model ;) bo ja nie jestem dosc Dobra? Nie! Zycie bylo dla mnie wystarczajaca ciezkie bez kolejnego klopotu: braku akceptacji I grozb rozwodowych z powodu mojego brzucha. Brak akceptacji I docenienia partnera to straszna choroba w zwiazku. Ja nie mam czasu na silownie: pracuje, mam brud pod paznokciami bo wlasnie skonczylam sciane malowac, dom czyscic. Chce dbac o rodzine, wlasnego usmiech chronic zeby dzieci widzialy swiat pozytywnie. A facet w tym samym czasie robi problem z kilogramow I nie umie docenic: nie umie przepraszac, dziekowac. Brak lustra to dla mnie nie problem w domu, ale brak usmiechu najblizszych I brak akceptacji : tak! Facet ktory wymaga dbania o figure atletki kiedy nie ma scian w lazience...to problem dla mnie. Doba ma tylko 24 godziny. Ja juz wiem ze nie chce takiego faceta. TAK! dziewczyno...jesli masz czas: zrob cos tylko dla siebie: zjedz paczka jesli lubisz, I szukaj faceta ktory lubi dziewczyne z paczkami hi!, idz z kolezankami na silownie jesli lubisz, masz czas I cos to bawi. Patrz jednoczesnie w kierunku faceta ktory nie zagrozi rozwodem jesli przytyjesz. Jesli warunek szczesliwego bycia razem to brak brzucha z grozba rozstania/ olej go!!!! Poszukaj takiego ktory nie boi sie wspolnie zestarzec. Ja nie chce byc ksiezniczka. Ja jestem realistka. Wole zabawnego trola niz wymagajacego, narcystycznego ksiecia ktory chce dobrze z zona na facebooku wygladac.