matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 czy temperatura37stopni 16dnia cyklu jest normalna czy niepokojaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 ktos mi pomoze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjec nocny Napisano Listopad 3, 2010 piękne imie masz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 moze na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 w gore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gugl Napisano Listopad 3, 2010 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 co tak ..,. boze nikt normalny juz tu nie zaglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gugl Napisano Listopad 3, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 gugl spie*dalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 3, 2010 Normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 dziekuje ci mnie wydawala sie ona jakas wysoko bo kazdy ma 36 i cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 3, 2010 Powiedz mi ilu dniowe masz cykle ? Regularne ? I od kiedy mierzysz temperaturę ? Od dłuższego czasu czy tak nagle dziś Cię wzięło i zmierzyłaś ? No i podstawowe pytanie - mierzyłaś ją w buzi lub ... :P czy może pod pachą ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 dzis mnie tak naszlo...28dniowe cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 3, 2010 ani w buzi ani pod pacha;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 3, 2010 No to wiesz, taka temperatura o niczym Ci nie powie, bo każdy organizm jest inny i może być nawet tak, że u Ciebie 37 stopni to temperatura w dni niepłodne a płodne rośnie jeszcze bardziej. Ale jednak uważam, że masz teraz, albo miałaś wczoraj owulację i z tego powodu ta temperatura. Spadnie przed samym okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annamariawesolowska Napisano Listopad 3, 2010 nikt Ci nie powie czy w Twoim przypadku taka temperatura ciała jest normalna! chcesz wiedzieć czy jest normalna to mierz ją codziennie przez minimum jeden cykl choć wg mnie i to za mało. Każda kobieta ma inny poziom wyższej temperatury. Dla mnie 37 to norma, dla Ciebie może to już być stan podgorączkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annamariawesolowska Napisano Listopad 3, 2010 "Ale jednak uważam, że masz teraz, albo miałaś wczoraj owulację i z tego powodu ta temperatura. Spadnie przed samym okresem." zgaduj zgadula gdzie jest złota kula? ;) ciekawe na podstawie czego wyciągnęłaś takie wnioski? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 3, 2010 O ja pier. dolę. Jeśli kobieta ma regularne cykle, a ona ma to właśnie teraz mniej więcej oczywiście wypada owulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach