Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek@

Jak można kochać się z facetem

Polecane posty

Gość rumianek@

który wymusza stosowanie pigułki albo nie chce używać kondomów. Kochać się w tym przypadku to eufemizm, a kobieta to zwykła kurwa. I pomyśleć że ten świat zawsze tak egzystował a nawet dzisiaj mnóstwo jest takich palantów. Cierpienie kobiet przez wieki dzięki facetom jest gorsze od wszystkich wojen świata

Gość a jak mozna
krwawic przez trzy dni i nie umrzeć

Gość rumianek@
co pierdolę, jak widzę te zaszczute baby po 50 które twierdzą że trzeba facetowi dać to mam ochotę ją i jego strzelić w ryj

Gość rumianek@
uległe kobiety wychowują szowinistów i koło się zatacza

Gość rumianek@
W Afryce figurka kobiety to wielkie cycki, wargi i nieobrobiony kawałek drewna w miejscu głowy. Jest XXI wiek

Gość troche nie tak myslisz
jak trzeba...prowokujesz niepotrzebnie, albo nienawidzisz facetow i dlatego tak piszesz. Ja kocham sie z moim mezem bez gumki dlatego, ze jemu to bardzo przeszkadza - nie tylko tak mowi, ale ja to widze...bez gumki mozemy sie kochac bardzo dlugo, a z gumka strasznie krotko, bo albo mu nie staje albo syzbko dochodzi...ja sie z nim kcoham bez gumki rowniez dla mojej przyjemnosci...wiec znaim cokolwiek napiszesz to rozwaz rozne opcje...

Gość rumianek@
ojoj biedny ten twój męzuś, biedactwo nie może bez gumki, kobieto puknij się w głowę, kim będzie twój syn jak ma taką matkę, zastanów się

Gość halinkaaaaka
ee tam wyolbrzymiacie ! :D przeciez w zyciu liczy sie tylko zaspokojenie faceta

Gość troche nie tak myslisz
hehe "kim bedzie twoj syn jak ma taka matke"? stuknij sie bo chyba chora na glowe jestes....Ty chyba traktujesz sex jako zlo konieczne - ja jako przyjemnosc....ucinam z Toba dyskusje bo widac od razu, ze cos z Toba nie tak...jakas trauma czy cos...

Gość Boratka
Matki uczcie synów, że guma na penisie to podstawa dobrego związku i okazanie szacunku kobiecie:) Ja też wolę bez gumki

Gość rumianek@
Jak się z tym czujesz? Za 10 lat powie ci że jesteś za stara i masz za lużną w związku z tym znajdzie sobie młodszą , albo ponieważ jest ciotą nie znajdzie sobie ale będzie ci dokuczał, he he

Gość Boratka
Nie uprawiaj sexu jak Ci się nie podoba. Celibat w Twoim wypadku wydaje się najlepszym wyjściem

Gość rumianek@
Dowartościowałaś się? Nie potrzebuję dawać facetowi żeby czuc się lepsza, jestem wystarczająco inteligentna że wytrzymują kondomy i inne ograniczenia. Żaden nawet nie próbował mnie namawiać na tabsy i każdy twierdził ze te co biorą są popierdolone i dają sobie niszczyć zdrowie dla fagasa. Bardzo chętnie wskakiwali w gumki i żaden mnie nie zostawił.

Gość Boratka
Namawiać na tabsy? Nie mam takich wspomnień. Ale też nie zaliczyłam tylu żeby pisać : wszyscy wskakiwali w gumki. Sex w związku opartym na uczuciu to nie wymuszanie. Coś dziwne masz doświadczenia

Gość rumianek@
coś ci się pojebało lewiatan albo nie doczytałeś. Mnie po prostu wkurwiają uległe baby

Gość rumianek@
A co on dla ciebie zrobił że się tak poświęcasz? Masz gwarancję że zrobiłby to samo, faszerował tabletami jak nawet gumy nie założy, phi.

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...