Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozole

bedzie ta wojna 10 listopada??pierdolnie nas atom?

Polecane posty

Gość zozole

bo ja 7 planuje duze zakupy i nie wiem czy mam sie wykosztowac czy moze forse przepic? :classic_cool:

Gość tajny generał
przesuwamy na 2 stycznia 2011 niech się ludzie jeszcze nacieszą tym gównem p.s. nie chcę niczego ujawniać ani zaprzeczać, ani też potwierdzać, ale jakaś kurwa ukradła kody startowe :(

Gość ghhyufiuft
raczej sie zapadniemy ..bo istatnio cos duzo dziur sie robi.polska.gwatemala niemcy rosja itd

Gość zozole
spoko,to jade na zakupy :classic_cool: moze wam kody wpadly do kibla generale?ze spodni jakzescie srakali?

Gość zozole
chooj tam,u mnie sie nic nie zapada :classic_cool: bardziej obawiam sie inwazji z powietrza gdyz moze to zniszczyc moje zakupy i co wtedy?? mam dylemat.

Gość małamispodlady
a czemu akurat 10?

Gość zozole
no nie wiem,jakas baba jaga to przepowiedziala ponoc.

Gość tajny generał
raczej nie! byłem na pożegnalnym spotkaniu z członkami wrogich sztabów i muszę powiedzieć, że (to u nich było) gospodarze bardzo ładnie się zachowali, dużo wódy i kurwy (po kilka dla każdego) ja se wziąłem shemala bo to pewnie ostatnia możliwość i zwykłą dupę i chyba ta kurwa mi ukradła te kody a mówiłem u nas w sztabie, żeby tego nie nosić przy dupie tylko zakopać :( p.s. ale nawet mnie nie zdegradują, bo procedury trwają długo i są braki kadrowe a podobno rakiety i tak bez głowic

Gość zozole
wiec w takim razie nic nam nie grozi :classic_cool: w tym wypadku kupie wiecej niz zaplanowalam aby uczcic ten fakt :classic_cool:

Gość we mnie nie pierdolna
bo nie wiedza gdzie jestem :D

Gość tajny generał
nie chcę tutaj rozgłaszać plotek ale u nas w sztabie, to po kątach się mówi, że w tych wrogich sztabach, jest jeszcze gorszy burdel niż u nas, bo mają lepszy sprzęt i wszystko zinformatyzowane i zdigitalizowane ale wciąż jakiś gówniarz pisze im wirusy i na dodatek jeszcze nie było imprezy rewanżowej :D może i kody się znajdą..? wtedy dostałbym awans :)

Gość pierdolnie w nas
wielkie goowno które zrobi tusk z samolotu, ot co!

Gość ninaaaaaaaaaaaaaaaaa
będzie będzie, już po nas...