Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem oco chodzi.....

Kto to jest ta IWONA WIECZOREK ??????????????????????????????????????

Polecane posty

Wiem że od chybakilku miesięcy jest głośno o jakiejś młodej nastolatce porwanej z dyskoteki chyba Iwonie Wieczorek. To jest jakaś aktorka , córka polityka czy kto ???? No bo przecież o zwykłej dziewczynie tyle głosu by na pewno nie było. Może ktoś mi coś powiedzieć o tym ? Było na początku o tym w mediach ale ja TV nie oglądam więc nic nie wiedizałem. Tyle tylko że czasami ktoś gdzieś na ulicy o tym wspomni ale jakoś nie słuchałem tego bo mnie to nie interesowało. No ale ciągle o tym słysze i w końcu chcę już wiedzieć o co tu chodzi. Kim jest ta dziewczyna ?

Nie przezywaj mnie bo ja tylko pytam. Zwykła dziewczyna ????????? No to dlaczego takie hallo ????? Mój kumpel został porwany kiedyś i do tej pory nie wiadomo co z nim a minął już rok. Tylko w regionalnej gazecie było ogłoszenie przez kilka dni.

Gość to jest właśnie zwykła
dziewczyna

Takie halo, bo rodzice i znajomi nagłośnili sprawę. Cała filozofia.

No tak , kasę mają i stąd takie hallo.

A skąd wiesz, że mają kasę?

Gość lfkbglkfdgjl
Ja nie wiem czy jej rodzina ma kasę, natomiast w dzisiejszych czasach nie trzeba zarabiać milionów, żeby taką sprawę nagłośnić. Wystarczy, aby ktoś miał dostęp do internetu i można wiele zdziałać. Tak jak koleżanka Iwony, która między innymi na tym forum założyła temat o jej zaginięciu. Wiele osób się tym zainteresowało. Nie pisz więc, że wszystko można tylko jak ma się kasę. Można kombinować na inne sposoby.