Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za sukiiiiiiiiiiiiiiii

ale mam wredne baby w pracy

Polecane posty

kablują jedna na drugą, teraz jest chyba 5 sobota kiedy pracujemy (praca niby od poniedziałku do piątku), ja nie chodzę w sobote bo studiuję to te tylko chodzą i mnie obgadują i jeszcze kierownikowi mówią, że dlaczego ja nie chodzę kiedy one muszą :o a jak ze mną rozmawiają to takie milutkie fałszywe suki :o

Gość troche nie tak myslisz
niestety takie sa baby....w mojej poprzedniej pracy mialam 4 kapusie, lizusy itp ale w oczy to tak slodzily...a jedna miala taka wybujala wyobraznie ze kazdej z osobna mowila, co inna a nia zlego mowi - rzeczy zmyslone oczywiscie -...baby to suki...faceci sa lepsi...dadza sobie po mordzie i spokoj

dokładnie, z facetami się dużo lepiej pracuje

Gość zmarnowana
masakra... ja mam takie wredne baby... obgaduja mnie, ale gdy ja je obgaduje to sa wsciekle i sie po mnie dra. nie moge sie nawet usmiechnac bo mysla ze sie smieje z nich... poradzcie cos:( bo mysle nad zwolnieniem sie z pracy na ktorej bardzo mi zalezy, jest dobrze platna i dobrze mi sie pracuje, gdyby nie te baby:(

Gość kobiałki so niemożliwe
' ja mam takie wredne baby... obgaduja mnie, ale gdy ja je obgaduje to sa wsciekle i sie po mnie dra.' :D

Gość gość
Ja to mam wredne baby!w oczy mi świecą jak tylko wyjdę to już jest, ble ble ble na mnie ,ale najgorsze jest to ze do mnie nadają na koleżankę oczerniając ją.Wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam że mają powiedzieć jej to w oczy,Wredne stare baby!

Gość gość
Sorry, ale to twój problem, ze studiujesz, też bym nie chciała zapieprzać w każdą sobotę, bo królewna studiuje! Zresztą miałam kiedyś taką w pracy, co to każdy weekend musiała mieć wolny, bo ma zajęcia co tydzień. Powiedziałyśmy, ze sorry, nikt za nią robić nie będzie. Obraziła się, ale zaczęła przychodzić do pracy. Już widze jak ktoś na każde zajęcia chodzi na studiach!!