Monija 0 Napisano Listopad 3, 2010 ja sama nie moge w to jeszcze uwierzyc.. jestem DZIEWICA W CIAZY.. nie jestem moze w 100% dziewica bo z moim Łukaszemmm robimy wiele rzeczy w łóżku ale nigdy nawet nie dotknał mojej pochwy członkiem.. To co robilismy to pieszczenie sie wzajemnie nie zawsze nawet byl wytrysk a kiedy był to do moich ust lub gdzies na zewnatrz nigdy tez po wytrysku nie dotykal mnie bo nie mial juz po prostu na to ochoty.. Nie wiem jak to sie stało czy moze ja sama sobie cos przenioslam..nie wiem.. Nigdy nie balam sie nawet o ciaze bo nie wierzylam w takie rzeczy.. On czesto robil mi palcowke ja jemu "loda" on mi minetke..pieszczoty w ten sposob.. No i co najdziwniejsze mam okres trwa on jakies 3dni w czym 2dzien jest najbardziej obfity a 3 juz nic nie ma.. poszlam do lekarza bo czułam sie źle wymiotowałam i mialam rozne objawy juz nie bede tego opisywac.. Poszlam bo mama mi kazała najpierw bylam u normalnego lekarza a wlasnie on skierowal mnie na badanie ginekologiczne wievc poszlam zeby rozwiac watpliwosci zrobilam przed tym test wyszly dwie ładne kreseczki a ginekolog dzien pozniej stwierdzil 4mies ciazy..ozywiscie rodzice nie wierza mi w to co mowie ale tak bylo naprawde..Łukasz tez nie wierzy ale na szczescie zyjemy w XXI wieku i udowodnie mu to kiedys.. jestem zalamana ale dam rade nie pochodzez biednej rodziny wiec jakos bedzie.. bardziej obawiam sie plotek itd.. Napisalam to by was przestrzec! To nie wiarygodne jak biologia szaleje.. ta chemia to wszystko robi z nami cuda kiedys to było nie do pomyslenia.. nie wiem czy jestem pierwsza taka osoba..nam poprostu nikt nie chce wierzyc.. seksu naprawde nigdy nie uprawialam ale błony nie mam moj chłopak juz dawno przebił ja palcem pamietam ten dzien..to co przeszłam i co mnie doswiadczyło jest jak sen ..obecnie czuje jakies drobne drgania w brzuchu wczesniej myslalam ze to gazy czy cos takiego..(przepraszam za wyrazenie) zastanawiam sie tylko czy dostane kolejny okres.. bylby to juz 5 podczas trwania ciazy.. DZiewczyny uwazajcie!!! Natura wprost oszalala, jest tyle kobiet ktore tak pragna dziecka a mnie przydarzyło sie cos takiego...;(Mam 19 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolyndara 0 Napisano Listopad 3, 2010 błogosławiona jesteś :P zostaniesz wniebowzięta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 3, 2010 Chyba żartujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wernera 0 Napisano Listopad 3, 2010 dziewicą to Ty chyba już nie jesteś, skoro nie masz błony i to że nie została przebita podczas prawdziwego stosunku to nie ma aż tak wielkiego znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 3, 2010 Moze dziewica nie jestem opisalam swoj przypadek bo na moje jest ciekawy.. to wszystko prawda... Nie zartuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaalena222 Napisano Listopad 3, 2010 e tam... jaki ciekawy? normalnie miał na palcach spermę kiedy wkładał Ci palce do pochwy, to Cię zapłodnił, nie chodzi w zapłodnieniu o wsadzenie penisa do pochwy tylko o te plemniki właśnie :) jakby dziewczyna mająca nawet blonę wstrzyknęła sobie do pochwy strzykawką spermę to też mogłaby zajść, a nawet żadnen facet by nie musiał jej dotykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
&asdfghjkl& 0 Napisano Listopad 3, 2010 Dziewczyno! Partenogeneza nie występuje u ludzi... Więc na 110% nasienie dostało sie do twoich dróg rodnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubense 0 Napisano Listopad 3, 2010 durne to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skfkgg Napisano Listopad 3, 2010 sciemnia, zeby inne idiotki sie baly hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 3, 2010 Chcecie powiedziec ze to dla was normalne i tak co druga kobieta zacodzi w ciaze w ten sposob? spoko! ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 3, 2010 nie sciemnia bo kazdy wie co robi i wie kiedy sie powinien bac a kiedy nie.. TRZEBA UWAZAC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE CHCE ICH BRAC! Napisano Listopad 3, 2010 a czy napewno nie mial spermy jak robil ci ta "palcowke" ?? Bo naprawde to dziwne... anawet jak robilas mu loda do plemniki ci przez uklad pokarmowy nie przejda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolyndara 0 Napisano Listopad 3, 2010 na pewno się dostała jakoś sperma .innej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE CHCE ICH BRAC! Napisano Listopad 3, 2010 chyba ze robimy sie wiatropylne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 Natura jest bardzo tajemnicza.. to ze plemniki przedostaly sie przez uklad pokarmowy to na pewno nie prawda, tez mysle ze moze jakims cudem mial troche spermyna palcach ale to bylo na 100% przed wytryskim czyli prejakulat.. i byly to sladowe ilosci;(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do was wszystkich 0 Napisano Listopad 4, 2010 jak ci nie wierzą idź do gina, on na 100% będzie umiał napisać zaświadczenie o tym że jesteś dziewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 NIE JESTEM DZIEWICA PRZECZYTAJ UWAZNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm..mmm Napisano Listopad 4, 2010 piszesz że lekarz wykryl 4 miesiąc ciązy...a sama nie zauwazylas ze brzuch Ci urósł? w 4 miesiącu widać już ciąze...coś ściemniasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 U mnie naprawde nie bylo tego widac tylko ten brzuch faktycznie zrobil sie jakis dziwny.. zbieral sie jakos na dole teraz tez tak jest..tylko ze teraz zwracam na to wieksza uwage.. ja juz czuje jak ta fasolka sie tam wierci.. a brzuch nie jest duzy jak zaloze bluze to go nie widac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 jak bedziecie mialy jakies pytania chetnie odpowiem.. u mnie w domu juz jest wszystko dobrze kazdy sie z tym pogodzil... to nie koniec swiata.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madmłazell Napisano Listopad 4, 2010 ja dowiedziałam się o ciąży w 3mcu, ale coś dziwnego tu wypisujesz to jakiś wkręt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm..mmm Napisano Listopad 4, 2010 a co lekarz mówi na temat Twoich krwawien w ciązy? dostałas jakies leki, jakies skierowanie na badania?cos sie dzieje chyba nie tak skoro one są, i to jak sama mówisz, nawet obfite w drugim dniu...owszem, zdarzają sie w ciązy "okresy"ale one przypominają bardziej plamienia... ja nie mowie ze Ci nie wierze, bo sama ile razy tak sie zachowuje z chlopakiem to mam potem takie dylematy-czy jakims cudem jestem czy nie jestem w ciązy wiec nie krytykuje tego co mowisz tylko chcialabym znac wiecej szczegolow dlatego pytam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakjuhh1343 Napisano Listopad 4, 2010 hmm trudno w to uwierzyc, ale musiala sie jakos sperma przedostac, a nie mialas zadnych objawow ciąży?? wczesniej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 Tak oczywiscie lekarz zaniepokoil sie i wypisal mi recepte biore obecnie leki na podtrzymanie ciazy.. juz tydzien skierowal mnie takze na dokladniejsze badania i dluuugo wypytywal o te krwawienia ale z dzieckiem nic sie nie dzieje.. moje krwawienia az takie az obfite nie byly.. ja zawsze mialam maly okres tzn powiem tak 2 dnia musze wlozyc podpaske a 1 i 3 wystarczy jakas wkladka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monija 0 Napisano Listopad 4, 2010 bylo mi strasznie nie dobrze i wymiotowalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytałam gdzieś Napisano Listopad 5, 2010 jakaś gin się wypowiadała, ze co roku ma ileś dziewczyn które będąc dziewicami (tzn nie odbyły stosunku) zachodzą w ciążę. Tak to jest, że wystarczy właśnie niewielka ilość w odpowiednim czasie, nawet przed wytryskiem są przecież w wydzielinie plemniki już. No ale najważniejsze że rodzina jest z tobą, miejmy nadzieję ze facet też to zrozumie. Uważaj na siebie teraz i trzymaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Listopad 5, 2010 hahahahahahahahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Listopad 24, 2010 jejku;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwonnneee Napisano Listopad 24, 2010 ale ironia, koleś nawet nie zaruchał porządnie a będzie ojcem hehehehehe ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach