Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wONtrUPka2010

Lublin - jaki najlepszy szpital?

Polecane posty

Gość wONtrUPka2010

j/w. za 2 tygodnie mam termin i nie wiem gdzie najlepiej rodzić, gdzie jest najlepsiejsza opieka i sale... może któraś mama mi doradzi?

Gość wONtrUPka2010
haaalooo?

Gość wONtrUPka2010
nikt nie chce mi pomóc? ;p

Gość atramencik123
Ja rodziłam w szpitalu na Jaczewskiego. Chwalę sobie przede wszystkim ze względu na stosunkowo miłą atmosferę i poczucie bezpieczeństwa (chodzi mi o opiekę okołoporodową). Ale ja generalnie twarda sztuka jestem i mało wymagająca :)

Czy w Lublinie są jakieś prywatne kliniki położnicze? Pochodze z Białegostoku gdzie są 2 prywatne porodówki cieszące się dużym powodzeniem. Jednak niedługo przeprowadzam się do Lublina i tam też chcę urodzić ale nie mam zielonego pojęcia jakie, gdzie i ile jest możliwych miejsc do wyboru. Czy w Lublinie wogóle jest możliwość urodzić w prywatnej klinice? Czy ktoś może wymienić państwowe Lubelskie porodówki?

Gość czesc ja
rodzilam na biernackiego dwa razy, cesarka i sn, bardzo fajne pielegniarki, z lekarzami gorzej ale za to opieka jest najlepssza. Dziecko ma wszelkie badania a nie siedzisz w szpitalu 2-3 dni i do domu, zawsze sie musza upewnic czy wszystko ok. To stary szpital i pierwsze wrazenie jest okropne ale jakbym miala rodzic to tylko tam.