Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abudabika

w jakim wieku krem przeciwzmarszczkowy?

Polecane posty

Gość abudabika

Witam,mam 27 lat i nie bardzo wiem od kiedy zacząć stosować krem przeciwzmarszczkowy.

Gość hfghjg
od 25 nalezy stosowac lekkie kremy z wit.C majac 27 spokojnie mozez siegac pokremy nawilzajace anty anging ale nie za mocne

Gość abudabika
mam kilka zmarszczek mimicznych,ale są one bardzo płytkie i wydają mi się "normalne"... Może jest tu jakaś kosmetyczka i coś doradzi..

Gość abudabika
Czy mogły mi ktoś polecić jakis konkretny?Mam cerę mieszaną.

Gość juz mozesz....
ale musisz wybrac odpowiedni dla swojego wieku. Takie kremy dla kobiet przed 30, przewaznie nie nazywaja sie "przeciwzmarszczkowe", tylko nawilzajace itd. Z tych, o ktorych wiem i uzywalam, to Olay 7 - first effects. Ten jest wlasnie dla mlodszej skory i niweluje pierwsze oznaki starzenia sie skory a nie zawiera tych wszystkich ciezkich skladnikow, ktore sa w kremach dla 40+. Drugi to Loreal Visible Results - ten jest swietny takze.

Ja sobie kupiłam ostatnio ten, wyczytałam że dobry na takie 'pierwsze' zmarszczki i profilaktycznie, chociaż babka nie chciała sprzedać, nie wierzyła ile mam lat i pytała gdzie mam te niby zmarszczki ;) http://www.farmona.pl/sklep/bl-ekskluzywny-biokrem-nawil%C5%BCaj%C4%85couj%C4%99drniaj%C4%85cy-na-dzie%C5%84/produkt/306.html Wiem że jeszcze z flos leku jest krem 25+ na pierwsze zmarszczki, ale chyba tylko na noc, a nie na dzień... Więc wzięłam sobie najlżejszy z tych 30 :) Jak na razie używam kilka dni więc o efektach mówić nie będę :P